20 de gener del 2015

Els socialistes insten CiU i ERC a aprovar 'per dignitat' les esmenes que beneficien les Terres de l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de les Terres de l’Ebre ha donat a conèixer aquest dimarts les 53 esmenes que presentaran als pressupostos de la Generalitat. Més enllà de presentar esmenes en l'àmbit de la salut, l'educació o els serveis socials, des del PSC de l’Ebre també es reclama a la Generalitat que pagui el deute pendent als ajuntaments per l'aplicació de la Llei de Barris, que faci un estudi per l’enllaç ferroviari entre el polígon Catalunya Sud i el port dels Alfacs, que doti de finançament el pla estratègic de les Terres de l’Ebre, o que impulsi plans d’industrialització a les quatre comarques del territori. De fet, els socialistes han apel·lat a CiU i ERC perquè aprovin "per dignitat" les esmenes referents a les Terres de l'Ebre.

Així mateix, els socialistes han afirmat que Catalunya ha perdut un mes i mig per aprovar els pressupostos de la Generalitat, i que amb la retirada de l’esmena a la totalitat per part d’ERC queda clara la voluntat de pacte entre CiU i ERC per a les municipals. Així les coses, el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha lamentat que ERC pensi més en el procés per la independència que en la gent del territori, i li ha reclamat que possibiliti “governs de progrés” a les Terres de l’Ebre./ Via Canal 21 Ebre. Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta