13 d’octubre del 2015

Foment preveu construir fins a nou rotondes al tram ebrenc de l’N-340



ALCANAR (Montsià).- La ministra de Foment, Ana Pastor, ha confirmat aquest dimarts que abans de novembre es licitaran les obres de construcció de cinc rotondes a la N-340 a Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, L’Ametlla Mar i L’Hospitalet de l’Infant, així com les obres de millora de l’enllaç amb l’N-340 al terme municipal d’Amposta. Ha estat en el transcurs de la posada en marxa del segon tram de l’A-27 entre el Morell i Valls. La ministra també ha avançat que al març del 2016 es licitaran les obres de quatre rotondes més a Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar, així com la millora de tres enllaços amb l’N-340 a la Ràpita i La Cala; s’executaran camins de servei per a la circulació de maquinària agrícola a Alcanar i el recreixement de les voreres d’emergència a la zona de la variant de la Ràpita. En aquestes actuacions, Foment hi preveu invertir 12,5 milions d’euros.

Pastor també ha assenyalat que al 2016 es licitarà la redacció del projecte constructiu de l’A7 en els trams La Jana-El Perelló i el Perelló-l’Hospitalet de l’Infant. D’altra banda, la titular de Foment també ha dit que “està prevista la possibilitat” d’aplicar mesures de bonificació de peatge als vehicles pesats per incentivar que es desvien de l’N-340 a l’AP-7 en el tram Peníscola-l’Hospitalet de l’Infant, i també el tram Vilaseca/Salou-Vilafranca. La mesura es consensuaria amb la Generalitat en una reunió que tindrà lloc en els propers dies. / Via Canal 21 Ebre / Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta