20 de desembre del 2015

En Comú Podem guanyaria a la demarcació de Tarragona i perilla la representació ebrenca al CongrésTORTOSA (Baix Ebre).- El PP guanyaria les eleccions d'aquest 20 de desembre al Congrés dels Diputats amb 114-118 escons, seguit de PSOE (81-85), que finalment es mantindria com a segona força (81-85), mentre que Podem i Ciutadans irrompen amb 76-80 i 47-50, respectivament, segons el sondeig de TV3. Pel que fa a Catalunya, el vencedor dels comicis seria En Comú Podem, amb 12-13 diputats, seguit d'ERC, que escala fins al segon lloc, amb 9-11 representants. En tercer lloc, se situaria Ciutadans, amb 7-8 escons, els mateixos que el PSC. Democràcia i Llibertat se situaria en quart lloc amb 6-7 representants i en cinquè i últim lloc el PP, amb 5-6 diputats. Unió, per la seva banda, es quedaria fora.

A les comarques de Tarragona, on s'elegeixen 6 representants, guanyaria En Comú Podem, amb 1-2 representants; igual que ERC, que se situaria segona amb la mateixa representació. Per la seva banda, Ciutadans, PP i PSC aconseguirien 1 representant cadascú, mentre que Democràcia i Llibertat estaria entre quedar-se fora del Congrés i un diputat. Unió tampoc obtindria representació, segons TV3. Això suposaria que perilla la representació ebrenca al Congrés dels Diputats, ja que Joan Bertomeu és el número 2 pel PP, mentre que el tortosí Ferran Bel és el número 1 de Demoràcia i Llibertat, que segons el sondeig de TV3 podria quedar-se fora del Congrés dels Diputats. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta