18 de desembre del 2015

‘Lo Mascarat’ prepara ara una caricatura sobre les Terres de l’Ebre

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El periodista i escriptor Toni Muñoz, ‘Lo Mascarat’, està fent aquests dies diverses presentacions públiques de la seua primera novel·la, ‘A l’americana’. De fet, aquesta visió crítica de la societat nord-americana també s’ha comentat aquest divendres al club de lectura en veu alta de la biblioteca d’Ulldecona. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Muñoz ha explicat com va escriure aquest reportatge novel·lat que pretén desemmascarar la societat dels Estats Units des d’un punt de vista ebrenc i irreverent. També ha detallat com ha viscut els recents atemptats a París, ciutat en la que resideix actualment. Segons Muñoz, la societat parisina ja ha començat a perdre la por i s’està recuperant la normalitat, tot i que els mitjans de comunicació encara continuen en tensió per l’alerta terrorista.

De fet, Muñoz ha dit que de la seua experiència francesa també hi hauria material per escriure un llibre, però ha anunciat que el seu proper projecte editorial es dirà ‘Sóc un feréstec’. Així, la propera novel·la serà una caricatura, necessària segons ‘Lo Mascarat’, de la societat de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta