13 de novembre del 2006

El Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre encara no ha canviat de president

El Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre té previst reunir-se aquesta tarda per analitzar el pressupost general de l'Estat per al 2007 i les inversions programades al territori. La reunió, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda a la seu tortosina de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), ha estat convocada pel president del consell econòmic i social, l'advocat Valentí Faura. En aquest sentit, cal recordar que Faura va ocupar la presidència de l'ens com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa. Però Faura va deixar de presidir la Cambra fa uns mesos, i ha estat substituït al càrrec per l'empresari José Luis Mora. El que m'estranya és que Faura no hagi deixat encara la presidència del Consell Econòmic i Social, però sobretot que convoqui reunions com a president.

7 comentaris:

  1. Encara queden estament encarquerats al passat. Cal anar fent neteja i dotar-los de més representativitat ciutadana.

    ResponElimina
  2. Efectivament, neteja. Comencem per l'Ajuntament de Tortosa? Perquè més encarcarats que aquests...

    ResponElimina
  3. si alli si que cal fer neteja, l'ajuntament s'ha convertit en una oficina de col.locació

    ResponElimina
  4. De vegades l'ignorància es molt atrevida..Estem en les mateixes..Una cosa es la Cambra de Comerç..i l'altra el Consell Econòmic i Social..En aquesta Tortosa hi ha molt de marro...No?

    ResponElimina
  5. No, qui t'equivoques ets tu... Sí que són dos institucions diferents, però Faura no va ser escollit per mèrits professionals o empresarials, sinó polítics, quan governava CiU i encara presidia la Cambra de Comerç i el Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT).

    ResponElimina
  6. De quan no existeixen criteris polítics pel nomenament de determinats càrregs..?

    ResponElimina
  7. me la sua tot això

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta