14 de novembre del 2006

Batea projecta la millora de la principal artèria viària del poble

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, va avançar ahir que aquesta setmana sotmetrà a l'aprovació del ple una modificació del pressupost, amb l'objectiu de finançar les obres de millora de l'avinguda Terra Alta. De fet, l'Ajuntament ja ha aprovat inicialment el projecte de les obres, que Paladella espera tenir adjudicades abans de final d'any. Segons l'alcalde, els treballs afectaran uns 150 metres de la principal artèria viària de Batea, entre la plaça de l'Ajuntament i la cruïlla amb la carretera que ve de Gandesa. Per tant, l'Ajuntament ha hagut d'executar primer les obres de millora del carrer Gaudí, que serà l'itinerari alternatiu que els conductors hauran d'utilitzar mentre durin els treballs d'arranjament de l'avinguda Terra Alta. Les obres tenen un pressupost inicial de 84.200,42 euros.
«La part central de la calçada té unes llambordes que estan molt trencades, així que les substituirem per unes altres, més boniques i més modernes», va detallar Paladella. L'alcalde va recordar que l'avinguda Terra Alta és un dels eixos comercials de Batea, una circumstància que l'Ajuntament ha aprofitat per demanar dos ajuts a altres administracions. Amb tot, el consistori haurà d'aprovar, també aquesta mateixa setmana, la imposició de contribucions especials per finançar una part de les obres. Però més complicat està el finançament per arranjar altres carrers del nucli antic de Batea i la construcció d'un mur de contenció de terres en una de les últimes zones urbanitzades del poble. «No és un tema urgent, però ens van denegar un ajut del pla únic d'obres i serveis, i ara hem aprovat una memòria valorada, per tornar-lo a demanar», va dir. Paladella va confirmar que recentment també han aprovat l'adequació de la planta baixa de l'edifici Ca Mossèn Pere, per instal·lar-hi la segona llar d'infants municipal. Les obres tenen un pressupost de 149.475,73 euros, i la previsió de l'Ajuntament és poder adjudicar les obres en els pròxims mesos.

El Punt (14-Novembre-2006)

1 comentari:

  1. peladilla que t'ha passat? t'has qudat sense cadira?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta