14 de novembre del 2006

Tortosa repara el mur de l'accés de les ambulàncies a l'hospital

L'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que ja ha reconstruït el mur de contenció a la via d'accés de les ambulàncies a l'hospital Verge de la Cinta. El pany de muralla es va desprendre durant la tempesta i les fortes pluges del setembre passat. La muralla correspon a l'avançada del fortí del Sitjar, i va produir un esllavissament del mur de contenció, que es va precipitar sobre el vial i l'aparcament de vehicles situat a l'inici de la carretera de la Simpàtica. La primera fase de les obres ha costat 77.140 euros.
L’Ajuntament va retirar les terres i runa procedents de la caiguda del vial, alhora que va procedir a la rebaixa del terreny per permetre la construcció d’un nou mur de contenció de tres metres d’alçada i 30 centímetres de gruix, el qual s’ha situat davant del mur existent fet de blocs de formigó.
Sobre el mur de contenció i fins la cota de coronació amb el vial, es construirà una escollera de pedra calcària d’una alçada mitja de 4,90 metres que es revestirà amb mur de mampostería per recuperar la imatge que tenia el mur, atès que l’obra es troba confrontant amb la muralla, que és un Bé d’Interès Nacional. L'actual reconstrucció del mur suposa l’execució de la primera fase de l’obra. L’Ajuntament s’encarregarà ara també de la reconstrucció i pavimentació del vial, i de la reconstrucció del tram de muralla.

També podeu llegir la notícia a El Punt.

7 comentaris:

  1. Jo diria que encara no està acabat i que el vial està tallat. Gustau no tens que creure't tot el que et diu el sr. de Salamanca.

    ResponElimina
  2. Ja ho sé,Cinto. Has vist en algun lloc que jo digui que el vial ja està obert?
    Al contrari, es parla d'una primera fase de les obres (que és la que s'ha fet ara) i d'una segona fase dels treballs.

    ResponElimina
  3. Home el que es transmet de la notícia publicada és que han enlletit el vial. Ara seguim tenin un vial tallat, un zona d'estacionament tancada i una rotonda sense començar. Snifff, that's the question.

    ResponElimina
  4. Collons ancara no han acabat la pared esta?. Colla de dropos

    ResponElimina
  5. No es tant sols una pared...Hi han serveis ...I no precissament del Ajuntament

    ResponElimina
  6. Que facil que es falta al respecte amagat sota anònim.

    ResponElimina
  7. mc calan diu que hi ha serveis. On? on? Que em pixo!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta