30 de gener del 2007

Pallarès tornarà a ser l'alcaldable de CiU al Perelló

L'actual alcalde del Perelló, Salvador Pallarès, tornarà a encapçalar la candidatura de CiU en les eleccions municipals del maig. Pallarès va dir ahir que és molt possible que el proper siga el seu últim mandat, encara que va afirmar que l'afrontarà amb «il·lusió renovada» per acabar de complir els objectius fixats ara fa setze anys, quan va assolir l'alcaldia. L'alcaldable de CiU va destacar el «revulsiu» que els seus governs han representat per al Perelló en els últims anys, així com les bones relacions que ha establert l'Ajuntament amb les diferents administracions.

El Punt (30-Gener-2007)

4 comentaris:

  1. Ànim Pallarés!!! Endavant!!!

    ResponElimina
  2. Los Pallarés( Perelló, Arnes i Prat de Comte) són lo pal de paller de les més encorbatades fesomies dels roïns representats de CIU a les TTEE.Ells no porten Catalunya al cor la porten a la butxaca.Pel seu futur venen lo nostre.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. UY! Pallarés amb Perelló i amb pal de Paller...dirás que sona!!!M'agrada!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta