30 de gener del 2007

CiU de Tortosa canvia el seu representant a Campredó per reimpulsar la creació de l'EMD

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que el regidor Joan Sanahuja és el nou vicepresident del consell assessor de la pedania de Campredó, lloc que fins ara ocupava el també regidor Pere Panisello. El nomenament de Sanahuja també implica que Francesc Aragonès ocuparà la vocalia del consell que fins ara tenia el nou vicepresident. En aquest sentit, CiU va recordar que la vicepresidència dels consells assessors dels pobles de Tortosa correspon a la candidatura més votada en cada nucli de població. Sanahuja va lamentar la «falta de voluntat de Joan Sabaté» a l'hora d'impulsar el procés de creació de l'entitat municipal descentralitzada (EMD), i va afegir-hi que CiU intentarà fer el possible per iniciar els tràmits de manera immediata. De fet, Sanahuja va exigir a Sabaté que torni a reunir la comissió mixta, després de la paràlisi dels últims sis mesos. Finalment, Sanahuja va denunciar el «trist paper» que ha fet l'alcalde pedani, Rafel Lluís, «ja que no ha defensat gens els interessos de Campredó i s'ha limitat a fer d'altaveu de Sabaté».

El Punt (30-Gener-2007)

5 comentaris:

  1. Les fórmules de les EMD (Entitats Municipals Descentralitzades) són força bones per als pobles que conformen el municipi de Tortosa. A Campredó li aniria força bé, només cal prendre l'exemple de Jesús.
    Espero que sigue una realitat ben aviat i que la gent de Campredó pugue ser una miqueta més autònoma.

    ResponElimina
  2. Lo del trist paper, deu parlar de Ciu no?
    Ja que per primera vegada a la historia van perdre les autonomiques a Campredo el passat 1 de Novembre.
    Anem en compte amb les EMD, que no son la panacea.

    ResponElimina
  3. FERRERIES EMD!

    ResponElimina
  4. Visca la República Independent de Ferreries i la Casota!!!! I dret d'autodeterminació al Polígon Ferreries Nord.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta