12 de setembre del 2008

La banda femenina Belle Époque porta el vent de Polònia a Tortosa

Una cercavila de la banda polonesa Belle Époque, formada íntegrament per unes 50 noies, va estrenar ahir a la tarda la programació de carrer del VI Festival Internacional de Música Ebre Terra de Vent, que Tortosa celebra dintre de les festes de la Cinta. La presència d'una banda femenina estava pràcticament garantida en l'edició d'enguany, després de la bona acollida que van tenir l'any passat les majorets de la Lovech Youth Wind Orchestra, de Bulgària.
La banda femenina Belle Époque va començar la seua activitat el 1975, com a grup musical de la Casa de Cultura i del segon Liceu de la ciutat de Rzeszow. La seua principal característica és la rotació, ja que després de tres o quatre anys d'escola musical, les noies arriben a la banda i s'inicia una altra generació. El seu repertori està format per marxes militars, melodies populars, espectacles de varietats i música de cinema.
D'altra banda, ahir també va lliurar-se el premi Jaume Blanc de composició per a dolçaina i percussió, organitzat per Gaiters de l'Aguilot. El primer premi va quedar desert, però Jordi Bonilla i Julià va guanyar el segon premi.

El Punt (12-Setembre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta