30 de setembre del 2009

Tortosa inicia les obres de millora del pavelló poliesportiu de l'estadi municipal, a Ferreries


El regidor d'Esports de Tortosa, Pere Panisello, va presentar ahir les obres de millora que ja s'han fet al pavelló poliesportiu de l'estadi municipal, al barri de Ferreries. Així, l'Ajuntament ha renovat i millorat el vestidor dels abonats del gimnàs, i també ha desdoblat un altre vestidor del pavelló. En aquest sentit, s'han equipat i s'ha instal·lat el mobiliari dels tres vestidors resultants, en què també s'han renovat les dutxes, els serveis i el sistema de ventilació. Panisello va dir que l'Ajuntament havia descuidat el manteniment del pavelló molts anys, però que, a més, han fet una sèrie de millores i altres obres necessàries per satisfer les demandes dels usuaris del pavelló i del gimnàs municipal.

A banda d'això, Panisello va remarcar que també han repintat l'exterior del pavelló i que han construït una vorera en tot el perímetre de les instal·lacions. A més, l'Ajuntament ha instal·lat bancs al carrer Alcanyís i ha habilitat una zona de pàrquing a l'avinguda Marcel·lí Domingo. En els treballs, que han costat 60.000 euros i que tindran continuïtat l'any que ve, també han participat els alumnes de l'escola taller Coll de l'Alba.

2 comentaris:

  1. D'obres de millora ni una, aixó es una mà de calç remendet i parar de comptar, peró clar amb el sou que tenen... per dir algo el gerent del Tortosasport doncs no dona més que per "amblanquinar", es lo que ja.

    ResponElimina
  2. Evidentment per a una ma de calç no cal cap gerent, tant es així que, es una cosa que s'hagues tingut que fer fa 15 anys ( o vuit ) com a mínim.
    A Dios lo que es de Dios.... si l'emblanquinada o "engrissada" externa del pavelló ha estat idea del gerent no ho se, i si nomes el tenim per això, evidentment resulta carissim, però l'aspecte ha canviat totalment i per a be, i fer-ho molt abans era el que calia esperar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta