30 de setembre del 2009

La URV prepara la primera pedra del campus a l'Ebre i posa en marxa el Centre en Canvi Climàtic


El director del campus de la URV a les Terres de l'Ebre, Azael Fabregat, va confirmar ahir que divendres al matí tindrà lloc la col·locació de la primera pedra del nou edifici del campus, al parc de Remolins de Tortosa. A banda, la directora del nou Centre en Canvi Climàtic (C3), Manola Brunet, va anunciar la presentació pública del centre, que serà el 8 d'octubre en el marc una jornada científica a l'auditori.

2 comentaris:

  1. Tortosa amb Campus universitari !!! Tothom hauríem de sortir a celebrar-ho, a més, l'edifici estarà ubicat a Remolins (el meu barri). Visca !!!

    ResponElimina
  2. Eiiiiiiiiiiiiii...! No t’animis, que nomes posen la primera pedra...
    Ja veurem quan posaran la ultima....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta