28 de juliol del 2014

Carme Forcadell (ANC) diu a Gandesa que la confessió de Pujol és 'una bona notícia' per al procés


GANDESA (Terra Alta).- Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha qualificat aquest dissabte, des de la Terra Alta, de "bona notícia" que se sàpiga tot, en referència a l'herència a l'estranger de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. Forcadell ha assegurat que "si no fem net, no podrem construir un país nou". En aquest sentit, ha apuntat que "com més coses surtin, millor", i que el procés és una "oportunitat" de fer una "regeneració democràtica" . Així mateix, no ha descartat que es puguin conèixer altres casos similars properament. Quant a la trobada entre Mas i Rajoy de dimecres vinent, ha reconegut que li agradaria que s'arribés a un acord, però ha avançat que "no passarà absolutament res" i que "no es mouran ni un mil·límetre, ni l'un ni l'altre".

"Volem la independència per això, volem que surti absolutament tot i fer net", ha manifestat Forcadell. En aquesta línia, ha dit que cal que es facin públics altres casos com el de Jordi Pujol, i s'ha mostrat convençuda que en sortiran més. La presidenta de l'ANC ha declarat que potser algunes persones se sentiran "ferides, molestes o desil·lusionades" davant d'aquests fets, però ha assegurat que "això és el que ha de passar, ha de sortir tot per fer net". Pel que fa a la trobada entre els presidents Mas i Rajoy de la setmana que ve, ha explicat que les dues posicions estan "molt clares", i que "no hi ha voluntat de canviar res". "Ens agradaria que s'arribés a un acord, que la consulta pogués ser tolerada per l'estat espanyol", ha exposat, "perquè això seria positiu per Catalunya, per Espanya i per la democràcia", ha afirmat. Malgrat això, ha lamentat que "abans de fer-la -la reunió-, ja sabem el resultat".

L'AMI creu que alguns utilitzaran la confessió de Jordi Pujol contra el país 

El secretari de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcalde de Flix, Marc Mur, ha mostrat "sorpresa i una certa decepció" davant la confessió de Jordi Pujol, ja que "és una figura important dins el nostre país i el nostre panorama polític". Uns fets que creu que "no haurien de perjudicar el procés independentista en absolut". Tot i això, no ha dubtat que "aquells que no volen que votem ho utilitzaran en contra del país i en contra d'aquells que pensem que votar és un dret i que l'hem d'exercir el 9 de novembre".

Forcadell i Mur han assistit, aquest dissabte a la capital de la Terra Alta, a la segona diada independentista de la comarca. Entre altres activitats, s'hi han fet tallers infantils, una plantada i cercavila dels gegants de Gandesa i un assaig de la V de cara a la de l'Onze de Setembre. També hi ha fet un concert el músic ebrenc Joan Rovira, i s'ha format una estelada amb espelmes.

Via ACN

27 comentaris:

  1. Masa tova i benevolent és vostè Sra Forcadell amb l'aixecada de camisa que ens ha fet Pujol, però suposo que defraudar a Andorra és menys greu perquè com parlen català...Que pensi l'ANC i ERC a qui estan donant suport a canvi del seu trosset de pastís en una hipotètica Catalunya independent, ni més qui menys que a l'oligarquia dirigent catalana que quan ha calgut no li ha fet fàstics d'anar de la maneta de la dreta més rancia i nacionalespañola, però sense el suport propagandístic i econòmic del Govern de la Generalitat controlat per aquesta oligarquia potser el suport social de l ANC i ERC seria més minoritari...

    ResponElimina
  2. M’agradaria saber si amb el model d’Agència Tributària Catalana que propugnen des de l’ANC ens haguéssim pogut enterar mai dels negocis de la família Pujol o aquests haguessin quedat callats per sempre, desprès d’un contundent “¿Qué coño es eso de la UDEF?”

    I amb tot això, ERC negant-se a que s'obri una comissió d'investigació al Parlament sobre el cas Pujol.

    ResponElimina
  3. ...los chorizos, sean unos carteristas, sean de camisa con corbata, sean de guante blanco, no dejan de ser unos chorizos, sea la agencia tributaria que sea -y mas en Europa que esta estrechamente unida con los USA- es mas el anciano Pujol, cuando ha "declarado" esto, ha sido para proteger a sus retoños (el dragado del Ebro, la empresa que lo hizo, uno de sus niños tenia un montonazo de acciones de esta empresa, rio que se dragaba cuando era presidente de Catalunya, y decia que el rio lo harian navegable), lo que no sabia, es que las informaciones de sus entramados economicos, no se han hecho en España, sino que via de Europa han llegado de los USA, porque los EEUU,se la tienen prometida al conjunto del narcotrafico, y de rebote a los blanqueadores de capitales, pues es bien sabido que lo uno esta ligado con lo otro...

    ResponElimina
  4. $$$ Oferta de préstec urgent amb baixa taxa d'interès APLICA ARA $$$
    Necessita préstec per pagar el seu deute i començar una nova vida? Vostè ha vingut al lloc correcte on es podrà obtenir finançament a una taxa d'interès molt baixa. Les persones interessades / empresa han poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic per a més detalls.
    Nom complet:
    Data de naixement (dd-mm-dd):
    gènere:
    Estat civil:
    Quantitat que es necessita:
    durada:
    Adreça:
    Ciutat:
    Província / Illa:
    Zip / codi postal:
    país:
    Número de telèfon:
    Ingrés mensual:
    ocupació:
    Correu electrònic: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

    ResponElimina
  5. AHello, que són Handicap econòmicament? Té un baix puntuació de crèdit i vostè està tenint dificultats per obtenir un préstec dels bancs locals i altres institucions financeres? Necessita un préstec o el finançament per qualsevol motiu, com ara: préstec personal, l'expansió de negocis, esperit empresarial i educació, consolidació de deutes, préstecs de diners dur. Aquí està la solució a la seva oferta problem.we préstecs a clients de tot el món ample @ taxa d'interès del 2% per al desemborsament s'anul·li. Un correu electrònic a: (brendarodriguezloanfirm@gmail.com)

    ResponElimina
  6. Bon dia,

      Som un Govern de confiança legítima registrat prestador de diners. Som una empresa que ofereix ajuda financera. Ens presten fons a les persones que necessiten assistència financera, que tenen un mal historial de crèdit o en necessitat de diners per pagar les factures, per invertir en el negoci. Vull utilitzar aquest mitjà per informar-li que prestem assistència fiable beneficiari com jo estarem encantats d'oferir-li un préstec en el 2%, així que no dubteu a demanar un préstec, perquè li oferirem amb el millor del nostre servei.

    Els serveis prestats inclouen *
    refinançar *
    Millores per a la llar*
    Préstec d'Inversió *
    Préstecs d'Autos *
    La consolidació de deute *
    Línia de crèdit *
    Segona Hipoteca *
    Préstecs de negocis *
    Préstecs personals *
    Els préstecs internacionals.
     
    DEUTORS D'INFORMACIÓ:
     
    Nom complet:
    gènere:
    Estat civil:
    Adreça:
    Postal / Ciutat:
    país:
    Data de naixement :
    finançament:
    quantitat requerida:
    Durada del préstec:
    Salari / ingressos anuals:
    ocupació:
    El propòsit del préstec:
    telèfon:
    Fax:
     

    Lema: Proporcionem als nostres clients amb un programa de crèdit i garantia segura rebrà.

    Salutacions cordials.

    Daniel / MD /

    Contactes de correu electrònic: Danielwallsloancompany@gmail.com

    ResponElimina
  7. Hola, aquí vénen una altra companyia de préstecs que canviarà la seva vida per sempre préstec ve, sóc el Sr Patrick un prestador de préstecs de certificats, que ofereixen préstecs als sectors individuals i públiques que estan en necessitat d'assistència financera en una baixa taxa d'interès del 2%. Els nostres serveis inclouen:
    PATRICKLOANS15@GMAIL.COM
    * Préstecs Personals * consolidació de deute
    * Préstecs Comercials
    * * Préstecs hipotecaris garantits
      * * Les hipoteques de préstecs estudiantils
    Si està interessat si us plau ompli aquest formulari i retorn:
    Nom :
    país:
    sexe:
    Quantia del préstec necessari:
    durada del préstec
    omplir el formulari i enviar-lo a aquest correu electrònic de l'empresa: (patrickloans15@gmail.com)
    Déu els beneeixi
    Patrick préstecs limitats

    ResponElimina

  8. Està buscant un préstec de negocis? préstec personal, préstecs estudiantils, préstecs estudiantils, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs sense garantia, capital de risc, etc. En cas afirmatiu Contacti'ns avui a: (ericfinancee@gmail.com ericfinancee@outlook.com Veya) també pot trucar a +1 936-681-9131 o text per a més i obtenir el seu préstec avui.

    ResponElimina
  9. URGENT oferta de préstec GENUI Aplicar ara.
         (Franklinsloans37@gmail.com)

    Està buscant un préstec de negocis? préstec personal, préstec de la casa, el cotxe
    préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs sense garantia, de risc
    de capital, etc .. O ha estat negat un préstec per un banc o un
    institució financera per qualsevol motiu. Som prestadors privats, préstecs
    a empreses i particulars en una taxa d'interès baixa i assequible de
    taxa d'interès del 2%. Si està interessat en un préstec? Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui
    (Franklinsloans37@gmail.com) i obtenir el seu préstec avui.
    Necessita un préstec urgent o qualsevol altre tipus d'ajuda financera?

    Oferim tot tipus de préstec al dos per cent (2%) d'interès. escriviu-nos ara
    a través de: Franklinsloans37@gmail.com amb la següent informació

    nom complet
    data de naixement::
    país:
    ocupació:
    total del préstec:
    durada del préstec:
    propòsit del préstec:
    ingressos mensuals:

    Envieu-nos un correu electrònic ara a través de (Franklinsloans37@gmail.com)

    Salutacions
    Mr.Williams Henry Franklin.
    cap Anunciant
    WILLIAMS PRÉSTECS LTD.

    ResponElimina
  10. Necessita un préstec de crèdit financera urgent?
    * Transferència molt ràpid i immediat al seu compte bancari
    * Els pagaments comencen vuit mesos després de rebre els diners
    compte bancari
    * Baixa taxa d'interès del 2%
    * Amortització a llarg termini (1-30 anys) Longitud
    * Termes de préstec flexibles i pagament mensual
    *. Quant de temps es necessita per finançar? Després d'enviar la sol·licitud de préstec
    Vostè pot esperar una resposta preliminar a menys de 24 hores
    finançament en 72-96 hores després de rebre la informació que necessiten
    de vostè.

    Contactar amb aquesta empresa legítima i amb llicència, autoritzada
    per donar assistència financera a tothom
    Per obtenir més informació i formulari de sol·licitud de préstec

    correu electrònic: cashfirmarena@gmail.com


    Salutacions cordials
    Sir Joel Williams
    EFECTIU SIGNATURA EMPRESA PRÉSTEC
    CEO
    Tel: +601111850392
    Correu electrònic: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ResponElimina
  11. Sóc espanyol, però ara treballo per un banc parisenc que concedeix préstecs a persones que ho necessiten i que se senten capaços de pagar amb un 3% d'interès
    Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres amb WhatsApp a +13468160125
    o mitjançant el nostre correu electrònic: jg9012110@gmail.com
    NB
    Si necessiteu, deixeu-nos el vostre contacte amb Whatsapp i el vostre correu electrònic

    ResponElimina
  12. Sóc espanyol, però ara treballo per un banc parisenc que concedeix préstecs a persones que ho necessiten i que se senten capaços de pagar amb un 3% d'interès
    Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres amb WhatsApp a +13468160125
    o mitjançant el nostre correu electrònic: jg9012110@gmail.com
    NB
    Si necessiteu, deixeu-nos el vostre contacte amb Whatsapp i el vostre correu electrònic

    ResponElimina
  13. Vaig rebre la meva targeta ATM programada i buida
    retireu el màxim de 5.000 dòlars diaris per un màxim de 30
    dies a través de (wesleymarkhackers@gmail.com).
    Estic molt satisfet d'això perquè m'he quedat la meva la setmana passada i l'he utilitzat per obtenir 150.000 dòlars. Wesley Mark Hackers està donant
    sortir de la targeta només per ajudar els pobres i els necessitats encara que sigui il·legal però sí
    és alguna cosa agradable. També concedeix préstecs al 3%. Obteniu el vostre de Wesley Mark Hackers avui mateix! Només cal que envieu un correu electrònic
    a (wesleymarkhackers@gmail.com)
    o watsapp +16315383658

    ResponElimina
  14. Bon dia a tothom en aquest món, sóc testimoni de la forma en què vaig ser tret per la senyora Valerie Morgan Quan era una estafa

    sóc el senyor, Marvis apedregar pel seu nom. Jo visc als EUA, vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha lladres everywhere.few Fa mesos que vaig estar limitacions financeres, i degut a la meva desesperació em engany diversos prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança, fins que el meu amic em va referir a un prestador fiable anomenada senyora Valerie Morgan que em presta un préstec de $ 50,000 per vuit hores sense cap tipus d'estrès.

    Si vostè està en necessitat de qualsevol tipus de préstec només en contacte amb ell per correu electrònic valeriefund2@gmail.com ...... faig servir aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs a causa de dimonis que vaig passar a mans de prestamistes fraudulents .

    I jo no vull que el meu enemic per passar per un infern que vaig passar a les mans dels prestadors en línia fraudulents, també vull que m'ajudis a passar aquesta informació a altres persones que també estan en necessitat d'un préstec tan aviat com vostè també aconsegueix seva préstecs senyora, Valerie Morgan Or perquè Déu li doni una llarga vida. Déu sigui amb ella per sempre per les coses bones que ha fet en la meva vida.

    El Sr. Marvis Pedra

    ResponElimina
  15. Proporcioneu una assistència financera ràpida al final de l'any.

    Aquest any ha baixat la taxa d'interès de la nostra hipoteca. Hem reduït la nostra taxa d'interès fins a l'1,8% durant 10 anys. Anteriorment, això era del 3,7%. Comencem al juliol de 2018 dos préstecs per valor de 900 000 €.

    contacti'ns ràpidament per aprofitar aquesta gran promoció financera.
    Correu electrònic: bancofinancial111@gmail.com
    Número WhatsApp: +14124353384

    ResponElimina
  16. Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

    Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l'únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l'empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

    El teu,
    Melissa Nicholas.

    ResponElimina

  17. Dear Sir/Ma,

    We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
    we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4+ 2%
    6. Sale Price: 32+2%
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
    If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
    Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
    Name : Sean Raymond
    E-mail : seanraymondconsultant@gmail.com
    Skype id : seanraymondconsultant@gmail.com

    ResponElimina
  18. La successió d’una economia depèn de la capacitat que l’home la gestioni, així per eradicar-nos de la pobresa del món que oferim a totes les persones que desitgen iniciar-se a la seva felicitat per treure el màxim d’un préstec de préstec fiable i segur.
    Per totes les vostres preocupacions sobre préstecs immobiliaris, préstec sanitari d’emergència, compra de préstecs, préstec d’amortització de deutes, préstec d’inversió, etc., no estem molt lluny. Estem disposats a oferir-vos un préstec meritori. amb una taxa d’interès del 3% .Pensem treballar amb persones de bona moral i especialment serioses, prestem en un marge de 5.000 euros a 1.000.000 d’euros.
    Si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic.

    Email: fotakisgrigorios@gmail.com

    ResponElimina
  19. La successió d’una economia depèn de la capacitat que l’home la gestioni, així per eradicar-nos de la pobresa del món que oferim a totes les persones que desitgen iniciar-se a la seva felicitat per treure el màxim d’un préstec de préstec fiable i segur.
    Per totes les vostres preocupacions sobre préstecs immobiliaris, préstec sanitari d’emergència, compra de préstecs, préstec d’amortització de deutes, préstec d’inversió, etc., no estem molt lluny. Estem disposats a oferir-vos un préstec meritori. amb una taxa d’interès del 3% .Pensem treballar amb persones de bona moral i especialment serioses, prestem en un marge de 5.000 euros a 1.000.000 d’euros.
    Si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic.

    Email: fotakisgrigorios@gmail.com

    ResponElimina
  20. La successió d’una economia depèn de la capacitat que l’home la gestioni, així per eradicar-nos de la pobresa del món que oferim a totes les persones que desitgen iniciar-se a la seva felicitat per treure el màxim d’un préstec de préstec fiable i segur.
    Per totes les vostres preocupacions sobre préstecs immobiliaris, préstec sanitari d’emergència, compra de préstecs, préstec d’amortització de deutes, préstec d’inversió, etc., no estem molt lluny. Estem disposats a oferir-vos un préstec meritori. amb una taxa d’interès del 3% .Pensem treballar amb persones de bona moral i especialment serioses, prestem en un marge de 5.000 euros a 1.000.000 d’euros.
    Si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic.

    Email: fotakisgrigorios@gmail.com

    ResponElimina
  21. La successió d’una economia depèn de la capacitat que l’home la gestioni, així per eradicar-nos de la pobresa del món que oferim a totes les persones que desitgen iniciar-se a la seva felicitat per treure el màxim d’un préstec de préstec fiable i segur.
    Per totes les vostres preocupacions sobre préstecs immobiliaris, préstec sanitari d’emergència, compra de préstecs, préstec d’amortització de deutes, préstec d’inversió, etc., no estem molt lluny. Estem disposats a oferir-vos un préstec meritori. amb una taxa d’interès del 3% .Pensem treballar amb persones de bona moral i especialment serioses, prestem en un marge de 5.000 euros a 1.000.000 d’euros.
    Si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic.

    Email: fotakisgrigorios@gmail.com

    ResponElimina
  22. La successió d’una economia depèn de la capacitat que l’home la gestioni, així per eradicar-nos de la pobresa del món que oferim a totes les persones que desitgen iniciar-se a la seva felicitat per treure el màxim d’un préstec de préstec fiable i segur.
    Per totes les vostres preocupacions sobre préstecs immobiliaris, préstec sanitari d’emergència, compra de préstecs, préstec d’amortització de deutes, préstec d’inversió, etc., no estem molt lluny. Estem disposats a oferir-vos un préstec meritori. amb una taxa d’interès del 3% .Pensem treballar amb persones de bona moral i especialment serioses, prestem en un marge de 5.000 euros a 1.000.000 d’euros.
    Si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic per correu electrònic.

    Email: fotakisgrigorios@gmail.com

    ResponElimina
  23. Bon dia

    Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? El Bridge Finance Service té garantida la prestació de serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres amb (adrianbay0008@gmail.com)

    ResponElimina
  24. Nuestra oferta propuesta para los clientes en el nuevo año es un compromiso positivo y total, por lo que trabajar con nosotros le brinda la máxima seguridad de obtener fondos, ya que tenemos una calificación A + en financiamiento. Franco Servicios de préstamo (FLS) a lo largo de los años ha sido altamente calificado como una de las mejores compañías en línea con una tasa de interés más barata. Si necesita financiación, no dude en contactarnos por teléfono (+1-713-389-6778) o por correo electrónico: k.frankloans@gmail.com

    ResponElimina
  25. Actualmente ofrecemos un plan de préstamos FÁCIL y RÁPIDO a una tasa de interés baja del 2% con una tarjeta de identificación válida adecuada para verificación. Puede enviar su solicitud de préstamo por cualquier monto de préstamo que necesite.
    Ofrecemos préstamos desde $ 5,000.00 USD mínimo. 100,000,000.00 USD USD Máx. Tenemos crédito a largo plazo de cinco (5) a cincuenta (50) años como máximo. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos: préstamos para proyectos, préstamos de refinanciamiento, préstamos de inversión empresarial, préstamos para vehículos o vehículos, préstamos para estudiantes, consolidación de deudas, préstamos para vivienda, préstamos personales, préstamos para viajes y vacaciones, préstamos para Navidad y Año Nuevo. Nuestra empresa también necesita una persona que pueda ser representante de nuestra empresa en su país.
    Póngase en contacto con nuestra oficina de préstamos de LOANER JOVITA FINANCIAL AID por correo electrónico: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com & (WhatsAp: +17097005449)

    Si está interesado en nuestra oferta financiera y desea comprarnos un préstamo, comuníquese con nosotros y proporciónenos los detalles a continuación, y tendremos que iniciar los términos del monto del préstamo en consecuencia.

    Nombre de pila: ___________________________
    Nombre de pila: ____________________________
    Género: _______________________________
    Estado civil: _______________________
    Dirección de contacto: ____________________
    Ciudad / Postal: ________________________
    País: ____________________________
    Fecha de nacimiento: ________________________
    Monto requerido como préstamo: ________________
    Duración del préstamo: ________________________
    Ingresos mensuales / ingresos anuales: _________
    Ocupación: ___________________________
    Objeto del préstamo: _______________________
    Teléfono: ________________________________
    Fax: ________________________________

    Envíe su solicitud de respuesta inmediata a: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com

    ¡¡¡Gracias por su patrocinio!!!
    Saludos cordiales, Loaner Jovita Aid !!!
    PRESTAMO AYUDA FINANCIERA JOVITA en la que confía el CEO !!!
    WhatsAp: +17097005449 !!!
    Correo electrónico: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com

    ResponElimina
  26. Tot gràcies a la firma de préstecs Fair Finance per ajudar-me amb un préstec de 60.000,00 € per ampliar el meu negoci després que el meu banc em rebutgés, però avui estic content i estic molt bé en el meu negoci amb l’ajut de la firma de préstecs Fair Finance i prometo informeu al món sobre aquesta empresa de préstecs, si necessiteu un préstec, us recomano la firma de préstecs Fair Finance. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el servei d'atenció al client a través de: fairfinanceloanfirm10@gmail.com o Whatsapp +1(504)603-3666

    ResponElimina
  27. Oferta de préstamo entre Finlandia individual

    Somos una agencia que otorga préstamos a cualquier persona que lo necesite y pueda devolverlo con una tasa de interés del 2%.
    Nuestras ofertas varían de 5000 EUR a 900000 EUR.
    Póngase en contacto con nosotros a través de esta dirección: michaelgrilous@gmail.com

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta