29 de gener del 2010

[Nota de premsa] Es convoca el 3r curs d’acreditació dels punts d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre

Fins ara, s’han certificat com a punts d’informació del Parc Natural 45 empresaris
 
El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament de Medi Ambient i Habitatge convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’Empresaris d’Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre, el tercer curs Atendre un punt d’informació del Parc per acreditar empreses turístiques com a punt d’informació del Parc. Aquest curs és una de les accions previstes en el Programa d’actuacions de la Carta europea de turisme sostenible al delta de l’Ebre.
 
Concretament, aquesta formació fa referència a l’acreditació d’empreses turístiques que, voluntàriament i si compleixen els principis de la Carta, poden certificar-se com a punts d’informació del Parc. Les edicions precedents d’aquest curs han certificat 45 empresaris.
 
Els objectius principals del curs són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc Natural i la resta del delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar les empreses turístiques en la gestió del turisme i millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc. El curs tindrà una durada de 30 hores, s’iniciarà el pròxim 9 de febrer i finalitzarà l’11 de març de 2010.
 
Les empreses que desitgin acreditar-se hauran de complir diversos compromisos, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna associació d’empresaris del delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i desenvolupar activitats turístiques d’acord amb els principis de la Carta. El Parc identificarà les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc, impartirà cursos de formació i seminaris, i proveirà les empreses de publicacions i altres materials informatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta