29 de gener del 2010

[Previsió] Es presenta un projecte que permetrà als pescadors d'arrossegament estalviar importants quantitats de combustible i d'emissions de CO2

El projecte compta amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Col·legi d'Enginyers Navals i Oceanogràfics de Catalunya.

El director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, presentarà dilluns a les 11 hores els resultats del projecte “Millora de l’eficiència, la sostenibilitat i el benefici de la flota pesquera d’arrossegament catalana”. A la presentació, també intervindran José Enrique Rodríguez Mohedano, de la Direcció Adjunta de Pesca i Afers Marítims de Tragsatec, i Frederic Valls, director gerent de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC). El projecte també compta amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Navals i Oceanogràfics de Catalunya.
 
Durant la roda de premsa, s’explicarà com es pot aconseguir que un vaixell d’arrossegament estalvi combustible i quin és el grau d’estalvi que s’ha aconseguit d’acord amb les proves i els assajos realitzats Cal tenir present que la flota pesquera catalana destina, en molts casos, més del 50% dels seus ingressos al pagament de la factura de combustible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta