25 d’abril del 2012

Tertúlia culé amb Anguera (CiU), Caparrós (ERC) i Castelló (PSC)



Tres polítics de les Terres de l’Ebre, amb una coneguda i acreditada trajectòria culé, han participat aquest dimecres en una tertúlia futbolística de l’informatiu matinal Primera Columna, l’endemà del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Chelsea. Encara amb la ressaca per l’empat que ha deixat el club blaugrana fora de la final de Munic, el president de Convergència a Tortosa, Josep Anguera; el portaveu del grup d’Esquerra a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, i el primer secretari del PSC de Roquetes, Miquel Castelló, han analitzat per a Canal 21 Ebre el present i el futur immediat del Barça. En aquest sentit, els tres tertulians han coincidit en què Josep Guardiola hauria de renovar com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona. Per exemple, el convergent Josep Anguera ha assenyalat que el Barça ha tingut un setmana ‘horribilis’, però que hi ha un projecte de club i uns jugadors totalment entregats. Segons el president de Convergència a Tortosa, l’eliminació del Barça ha estat “un accident”.

Els tres tertulians han conclòs que no es pot culpar Guardiola de l’eliminació del Barça. En aquest sentit, el socialista Miquel Castelló ha remarcat que, a Londres, el Barça va tenir 25 ocasions clares de gol, i al Camp Nou, 16 ocasions més. En canvi, el Chelsea va marcar en les úniques tres ocasions que ha tingut en els 180 minuts de l’eliminatòria. Segons el primer secretari del PSC de Roquetes, el Barça ha arribat a la recta final de la temporada amb baixes molt importants per a l’equip i “molt justets de gasolina”.

D’altra banda, els tres tertulians han coincidit en la necessitat de reforçar la plantilla de cara a la propera temporada; però han lloat la política del Barça de creure en el planter i de donar oportunitats als joves del filial com ara Tello o Isaac Cuenca. Anguera, Castelló i Caparrós també han evitat culpar de la derrota jugadors com Víctor Valdés o el mateix Leo Messi, que va estar negat de cara a porteria i va fallar un penal. A banda, el portaveu d’Esquerra a Sant Carles de la Ràpita ha volgut celebrar el comportament de l’afició del Barça, i el fet que el Camp Nou va ser una “olla a pressió” durant el partit. Així, Caparrós ha destacat que els seguidors del Barça van saber animar els jugadors i també ovacionar-los, un cop que va acabar el partit.

Finalment, els tres tertulians han dit que el Chelsea és un just finalista de la Champions, i que ara tindran la difícil missió de guanyar el Bayern de Munic o potser el Reial Madrid, si aquest dimecres els de Mourinho aconsegueixen remuntar l’eliminatòria en l’altra semifinal. A més, han evitat culpar els àrbitres de l’eliminació del Barça, i s’han mostrat confiats en poder guanyar la Copa del Rei en la final contra de l’Athletic de Bilbao, el proper 25 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta