10 de maig del 2012

Els XV Premis Qualitat Ebrenca donaran un missatge optimista sobre la crisi



L’associació Amics i Amigues de l’Ebre ja prepara l’acte d’entrega de la quinzena edició dels Premis Qualitat Ebrenca, uns guardons amb els que aquesta entitat cultural reconeix la feina de les empreses, organitzacions, entitats i persones individuals que durant l’any anterior han destacat en algun aspecte de l’economia, de la cultura o de la societat de les Terres de l’Ebre, o bé per la seua trajectòria i compromís amb el territori. L’entrega dels Premis Qualitat Ebrenca serà el proper 26 de maig, durant un sopar en un restaurant d’Amposta. Així ho ha explicat aquest dijous, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, el vicepresident d’Amics i Amigues de l’Ebre, Juan Luna.

Els noms de les empreses, entitats o persones distingides amb els Premis Qualitat Ebrenca se sabran durant la gala anual d’Amics i Amigues de l’Ebre. Durant les últimes setmanes, la comissió organitzadora està acabant de confirmar els premis, ja que, després de recollir tota la informació al llarg de l’any i anar identificant les empreses, entitats i persones mereixedores dels guardons, cal acabar de concretar els contactes amb cadascun dels premiats. A banda, enguany hi haurà una novetat, i és que Amics i Amigues de l’Ebre cedirà les instal·lacions del Museu de l’Ebre, ubicat a la pilastra del pont del Mil·lenari de Tortosa, perquè les entitats i empreses guardonades amb els Premis Qualitat Ebrenca puguen exposar les seues activitats i productes. De fet, un dels organitzadors, Víctor Cervera, ha anunciat que un dels objectius de l’edició d’enguany és donar un missatge d’esperança al món empresarial de les Terres de l’Ebre, i es guardonarà una empresa de Roquetes amb més de 100 anys.

Per la seua banda, Luna ha explicat que Amics i Amigues de l’Ebre fa uns quatre anys que no reben suports institucionals per mantenir el funcionament del Museu de l’Ebre, a causa de la crisi. Amb tot, l’associació pot seguir operant gràcies a les quotes dels socis i a partir del lloguer a tercers de l’edifici on hi ha el Restaurant del Riu, un immoble propietat de la Generalitat i cedit a Amics i Amigues de l’Ebre. A banda dels Premis Qualitat Ebrenca, l'entitat té altres projectes per al futur més immediat, com ara l’organització de debats sobre el territori i la seua implicació en la redacció del pla estratègic de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta