23 d’abril del 2013

La biblioteca de Tortosa premia per Sant Jordi els seus voluntaris i els millors lectors


TORTOSA (Baix Ebre).- La Biblioteca Municipal Marcel·lí Domingo de Tortosa ha fet aquest dimarts al vespre l'entrega dels prmeis de Sant Jordi, en què s'ha reconegut el treball dels voluntaris i s'ha premiat als millors lectors i als guanyadors del concurs d'endevinalles, relats curts i poesia. L'acte, que ha comptat amb un públic força nombrós, ha estat presidit per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat del regidor de Cultura, Joaquim del Pino, i de la directora de la biblioteca, Irene Prades. L'entrega dels premis formava part dels actes de Sant Jordi al nucli històric, organitzats per la mateixa biblioteca Marcel·lí Domingo i per l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa.

De fet, Tortosa s'ha omplert de gent durant tot el dia, visitant parades de llibres i de flors. Un ambient que s'ha vist amplificat amb la presència de parades al carrer per part de bona part dels comerciants i per l'acció que s'ha fet al carrer de la Rosa, en ple nucli antic, on els botiguers de la zona i la biblioteca Marcel·lí Domingo han unit esforços per fer activitats i portar gent al llarg de tota la jornada, que han pogut trobar bona part dels autors locals signant llibres.

D'altra banda, per tercer any consecutiu, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa ha guanyat el premi María Moliner, aquesta vegada amb el projecte "Vincles, iaios i iaies conta-contes". La BMD ha participat, una edició més, en aquest concurs que premia l'esforç i les iniciatives portades a terme per a promoure la lectura de nens i joves. Aquest premi, en el qual poden prendre part tots el municipis de menys de 50.000 habitants i que es ve lliurant anualment des de 1998, es realitza gràcies a la col·laboració del Ministeri de Cultura i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, i, des de 2002, amb el patrocini de la Fundación Coca-Cola España.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta