23 d’abril del 2013

Quimo Panisello i Francesca Aliern, els autors ebrencs més venuts a Tortosa per Sant Jordi

TORTOSA (Baix Ebre).- El nou llibre de Quimo Panisello, 'La Tortosa dels retratistes (1939-1983), ha estat un del més venuts aquest dimarts en la jornada de Sant Jordi a la capital del Baix Ebre. També han estat força sol·licitats la darrera novel·la de la xertolina Francesca Aliern, 'La segona innocència', així com el recull poètic de la tortosina Zoraida Burgos, 'Absolc el temps'. De la mateixa manera, també han signat força exemplars Josep Igual, amb 'Plàncton' i Esteban Martín, que enguany presentava l'obra juvenil 'El misterio del lago Ness'.

CEDIDA.
Les imatges de la societat tortosina de la postguerra, el franquisme i la transició, captades per l'òptica dels professionals que van treballar durant aquests anys a la ciutat, donen forma a 'La Tortosa dels retratistes (1939-1983)', el darrer llibre de Quimo Panisello -l'autor de 'La vida tortosina', que s'ha convertit en una de les obres locals més venudes aquest Sant Jordi a les Terres de l'Ebre.

Per la seua banda, la xertolina Francesca Aliern, una habitual en els llocs més alts del rànquing de vendes de la diada, ha tornat a situar una de les seves novel·les, 'La segona innocència', entre els llibres més sol·licitats. El recull poètic 'Absolc el temps', de Zoraida Burgos; 'Al Cor de la Terra', de Josep Olivas; i 'Bolets del Port', del Grup de Recerca Científica de les Terres de l'Ebre completen la graella de títols i autors del territori més venuts, segons l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

A més, els autors catalans supervendes han arrasat també a les llibreries i parades de les Terres de l'Ebre. Segons el rànquing elaborat per la llibreria tortosina La 2 de Viladrich, 'La reina descalça', d'Ildefonso Falcones, encapçala la llista d'exemplars més venuts juntament amb 'Plans de futur', de Màrius Serra, i 'Victus', d'Albert Sànchez Pinyol. En alguns d'aquests casos, les edicions catalanes s'han esgotat a mitja tarda, i només es venien exemplars en castellà. 

També se situen en la franja dels més sol·licitats la nova obra del televisiu Albert Espinosa, 'Brúixoles que busquen somriures perduts' o 'La Família Exemplar', el premi Josep Pla obra de Genís Sinca. En castellà, 'El Maestro del Prado', de Javier Sierra, és una de les referències. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta