22 de març del 2007

Ferran Bel revela que el número 2 de CiU a Tortosa serà Anna Algueró

El candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, ha anunciat aquest matí que la número 2 de la seua llista electoral serà Anna Algueró, actual presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències de les Terres de l'Ebre. Amb 55 anys, Algueró ja va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament tortosí entre 1987 i 1995, durant els governs de Vicent Beguer. Tot seguit, teniu un vídeo amb el moment en què Bel anuncia la tornada d'Algueró a la política activa, 12 anys després.


39 comentaris:

  1. xeix este que surt de la pelilla sembla un maton. deu ser lo guardaespaldas de bel? vaja personatges que porta este bel.

    ResponElimina
  2. M'han dit que la llista que presenta CIU a Tortosa és molt bona. La podrieu publicar?

    ResponElimina
  3. Bel té moltes posibilitats de guanyar les eleccions peró té(i CiU ho tindrà a molts llocs)lo fantasma del tripartit (l'unió fa la força que no, molts cops,la raó)i en aquesta tesitura sols maximitzar el nombre de regidors li pot donar possibilitats de evitar que guanyant le eleccions pergue el poder. La maximització sols pot venir per oferir una llista verdaderament nova i engrescadora, no portan a persones (válides, sense dubte)que ja van fer el que podien fer en el seu moment. El passat te que asessorar, no reviure Bel, ull, et jugues el teu futur. ¡ renova e innova, la credibilitat ja la tens, ¡te l'has guanyat!. Busca gent nova (que no necessariament vol dir jove) Segur que la troves on menys te ho penses.

    ResponElimina
  4. Despres de veure els membres de la llista només puc dir:

    AMEN, AMEN, això fa pudor de candela.

    ResponElimina
  5. lo de la perilla es l ultim de la llista

    ResponElimina
  6. Ara entent el nou treballador del consell el fill de anna, per als que no ho sapigen.

    ResponElimina
  7. Lo fill de l'Anna que diu l'anonim de les 8'20, ja fa més de tres anys que treballa al consell.

    ResponElimina
  8. Si parlem de fills, podem començar pel de Paco Juan, actual regidor de l'Ajuntament de Tortosa qui va enxufar el seu fill sent regidor!!!! Fort no?. D'això se'n diu transparència en la contractació de personal.

    També podem recordar que la cunyada de Joan Sabaté, alcalde de Tortosa, va ser col.locada al Consell Comarcal per Jose Martin.

    ResponElimina
  9. Soc Josep Gasulla el fill d'Anna Algueró, si algú vol dir algun comentari sobre la meva persona agrairia que com a mínim doni la cara, i no actui com anònim.
    Fa molt temps que treballo al Consell Comarcal, temps suficient per que es pugui valorar la meva feina. No tinc cap problema en contrastar el meu currículum en qui vulgui. Soc treballador social, postgraduat en mediació i resolució de conflictes i en direcció de residències de gent gran i master en gerontologia social.

    ResponElimina
  10. Au, ara només faltaria que el mateix Eduard Ena també vingués a demanar alguna explicació, a vere quina cara posarien alguns listillos...

    ResponElimina
  11. al bloc de meritxell roigé està la llista penjada

    ResponElimina
  12. i el nebot de jose martin tambe es a l'ajuntament, i la filla de roldan i un llarg etc

    ResponElimina
  13. Bel sembla que vulgue ressucitar CiU fen apareixer històriques Begueristes
    les folcloriques de Conveniencia
    en lo bona que esta la Meritxell!

    ResponElimina
  14. Efectivament, entre parents i acolits, no s'escapa cap partit que hagi tastat poder, i quan dic cap, vull dir CAP, que no practique l'enxufisme mes vergonyant.
    I dire mes, la poblacio, en general, sol acceptar implicitament aquests fets; o no ens sona aixo:
    I tu que faries?. Qui te padrins es bateja. Alli on vaguis dels teus ne haguen. Tota la vida ha sigut. etc.
    Per tant, tots en som una mica culpalbles, hi ha que al fons esperem que algun dia ens pugue tocar.
    Quanta rao tenia el que va dir:
    " la democracia es el menys dolent dels sistemes politics "
    Estic a una pasa de donar la rao al
    meu iaio que deia: la politica deixeul·la per als que hi viuen d'ella.

    ResponElimina
  15. A pepo: Pots tindre un bon curriculum, pot fer molt de temps que treballes al consell comarcal, inclus la teva feina pot haber estat bona, però tot aixo, no desmenteix que haguis entrat per enxufe. o no?
    ...pues eso.

    ResponElimina
  16. Ferran, ladran luego cabalgais.Enhorabona per la llista.
    Una que no us ha votat però us votarà.

    ResponElimina
  17. Bel que passa te fallen les neurones
    aixo de remena calaixos mal rollo tio
    me demostres poca avilitat politica, be, a Tortosa ja na estem acostrubats
    de les tonteries que feu.

    ResponElimina
  18. Una llista decepcionant. El passat sempre ha de tornar ?. Bel a perdut l'oportunitat per ser Alcalde. No s'ha pogut lliurar dels lligams de partit i de les temors a prescindir i renovar. CiU seguirà la travesia del desert.Jo, de Bel, faria ja, corrent, alló de donde dije diego digo digo.

    ResponElimina
  19. " Donde dije digo, digo Diego"

    ResponElimina
  20. que els detinguen a tots!

    ResponElimina
  21. Doncs em sembla una llista guanyadora. Algú recorda que fa vuit anys Ciu va treure 7 regidors i el PP 6 regidors? Ha canviat tant Tortosa des de llavors? (Bé, a banda del moro muza que no vota) Doncs la llista vol recuperar el vot de la dreta tortosina. O es que pensaveu que la gent s'havia transtornat totalment. Sí senyor, crec que des del punt de vista d'estratègia electoral és una bona llista. Crec, Ferran, que l'has encertat. El dia 27 de maig ho sabrem.

    ResponElimina
  22. A l'espelmeta: no escrigues tant que es nota que vas a la llista. Au ¡ deixa que els que no anem, donguessem la nostra opinio desinteresada. No intoxiques. La llista està molt ben pensada per aglutinar la dreta nacionalista (7 regidors) i la centralista(6)...enfront de la horda ferotge de les esquerres proletaries de les que, per exempple, pot ser un bon exemple, el castella parlant Martin o el SrSabate, o la Sra Cordero,o...

    ResponElimina
  23. Crec que la llista de CIU es prou renovada i important per fer-ho be a les properes eleccions. I sobretot al dia següent que es lo important.
    De l'unic que es pot criticar i crec que amb raó, es que tira bastant cap a la dreta, és molt conservadora, però crec que això a Tortosa no ha de ser un factor negatiu, ja que hi ha molt vot pepero per pescar.

    ResponElimina
  24. no, no vaig a la llista de Ciu, ni ganes. Però encara queda una cosa que es diu visió. Alguns no en tenen d'idea que significa aquesta paraula.

    ResponElimina
  25. Au, va espelmeta, que si que hi vas...
    El Borni dels papers

    ResponElimina
  26. Si, sí que vaig...a ficar espelmetes a la mare de Déu dels desamparats, per si pot fer un miracle amb tú

    ResponElimina
  27. ejfonyEspelmeta fes-ho també a la Verge de la Providència aquest diumenge pel mati, a l'hora del aperitiu, i aprofitem per a que m'expliques lo mal entes(...) de la llista...
    Fins diumenge
    Lo Borni'et

    ResponElimina
  28. Bona llista, molt nona llista. Estratègicament parlant per captar un bon nombre de vots i també pensada de cara al futur govern de la ciutat. Millor impossible.

    Granhermano EE està molt nerviòs. Clar primer que tenen que competir amb una llista molt potent i després sembla que no té garantit un bon lloc a la llista del seu amiguet Sabaté. Aiii trista realitat.

    ResponElimina
  29. Vull destacar de la llista dels de convergencia a quatre persones:

    - Ferran Bel
    - Joan Caballol
    - Meritxell Roigé
    - Esther Vidal

    Magnífics tots quatre!

    Enhorabona i endavant.

    ResponElimina
  30. Perdoneu tots peró els "politics" i els partits ens tenen agafada la mida i es per aixó, i a causa d'aixó, que's perpetuen en el poder sino de que aquestes llistes (tant d'uns com dels altres)tan decebedores.
    La culpa de tot es nostra. Els "polítics" saben que la ciutadanía sols te dos armes: el vot i la manifestasió; la segona no l'exersim (verieu,verieu que pasaria si cada divendres a les 20'30 s'emplenes la Plaça d'Espanya de ciutadans que, respectuosament i silensiosa peró fermament reivindiquesin serietat, responsabilitat, capacitat,dedicació, etc...)i el vot saben que no te força;En efecte si ens abstenim de votar ho faran els seus panxes contentes i guanyaran i si votem ho farem, per manca d'altres possibilitats, a n'ells mateixos.Per aixó, no volen saber res de les llistes obertes. Au, que continue el circ...

    ResponElimina
  31. Doncs tota la raó

    ResponElimina
  32. Belen Fabra alcaldessa

    ResponElimina
  33. Magnífica llista. Si senyor Bel, molt bona llista. El felicito i l'animo a aconseguir obtenir l'alcaldia. Tortosa necessita un canvi de govern i sobretot un canvi d'alcalde. Fan falta altres maneres de fer política. Cal que s'escolte a la gent.

    Conec la seva bona gestió al consell comarcal del baix ebre com a president, només cal parlar amb el personal per copsar la feina ben feta.

    El meu vot ja el tenia per referencia a la seua persona, pero ara l'he reforçat i li penso fer campanya. Molt bona llista.

    ResponElimina
  34. Al final tant de borreguisme carrega. Si guanyen estos que ho han de fer tant bé m'imagino que com a mínim convertiran a Tortosa en Seu olímpica Tortosa 2016, o construiran un aeroport internacional, o que l'Ave passe per la Raval, o que de l'aixeta súrtiguen cèntims d'euro, o que de cop un dia ens aixequessem més alts i més guapos... No ho sé, que cada ú vote a qui vulgue, però lo dia que estos superhomes de CIU la caguen m'agradarà vere què dieu, perquè de moment semblen infalibles com lo Papa

    ResponElimina
  35. aixo es una llista per governar!

    ResponElimina
  36. aixo es una llista per governar!

    ResponElimina
  37. Sabaté s'ha carregat a tanta gent que ja no té a ningú que vulgui donar la cara per ell i ha de posar al salmantino de 3. On estan els seus homes als blogs? I als diaris? Ricard Lleixà, pobret, que li escriuen aquets laudatoris en forma de columna? Entre ciu, RAfel Lluís, PP, Gaspart Ricart i Joan Bofill, IC, Sabaté, Martín, Lleixà, López Rica, Paco Ramírez, Santiago Forné, Eduard Ena, Me'n surten 10 llocs de 21 que han acabat al projecte pesetero del PSC.

    ResponElimina
  38. Si, si, colla mercenaris, però quan al PSC presentavem coherencia, altruisme i purisme, es van aconseguir 2 regidors. Hu recordo perfectament i per experiencia.

    ResponElimina
  39. ferran Bel alcalde!, Tortosa ho necessita!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta