22 de març del 2007

L'actriu tortosina Belén Fabra, entrevistada avui a les pàgines culturals del diari El Mundo

Avui, fullejant el diari El Mundo, m'he trobat amb una sorpresa agradable, ja que he vist que li feien una entrevista a l'actriu tortosina Belén Fabra. Contràriament a aquesta costum tan tortosina de l'enveja, m'agrada quan veig que algú de la nostra ciutat té èxit lluny de casa. L'entrevista a Fabra s'explica perquè l'actriu és finalista al I Premio Valle-Inclán de Teatro, pel seu paper a l'obra de teatre Plataforma, de Calixto Bieito, que la tortosina protagonitza juntament amb un dels meus actors espanyols favorits, Juan Echanove. A l'entrevista, Fabra explica que va haver de compartir el càsting amb alguna gogó, i que fins i tot Echanove es pensava que ella era una gogó, als primers assajos... També és interessant quan explica que els seus estudis de dansa i expressió corporal van ajudar-la a l'hora de sortir despullada a l'escenari. Ja havia vist Fabra en algun paper menor, com en el famós anunci del iogur o en algun episodi de la sèrie Hospital central, però sembla que gràcies a Plataforma li han començata arribar ofertes importants. Ah, ara veig que Belén Fabra també ha escrit un petit article a El Cultural del diari El Mundo, que és un dels organitzadors d'aquests premis de teatre que es fallaran dilluns. Que què feia jo fullejant El Mundo? Em faig la col·lecció de pel·lícules en DVD dels germans Marx, i avui donaven Los Hermanos Marx en el Oeste.

Reedito
Si voleu saber com ha quedat el veredicte dels premis de teatre, cliqueu aquí mateix.

6 comentaris:

  1. Los hermanos Marx en el oeste, ha, ha, valent excusa...
    Bueno, que cada u llegixque lo que vulgue, que a última hora...

    ResponElimina
  2. Els germans Marx, no estan a l'Ajuntament de Tortosa, Groucho Martín i Harpo Sabaté. ja ja ja

    ResponElimina
  3. És una noia molt agradable, la vaig conèixer farà uns quants anys i llavors ja treballava molt per obrir-se camí en el món del teatre i en la televisió.
    M’alegro per ella.

    ResponElimina
  4. Desconeixia l'existencia d'aquesta actriu tortosina i he anat navegant una mica per internet tot descobrint molt bones critiques sobre ella i el seu treball a Plataforma.
    La trobo guapisssima, feliçitats i enhorabona.

    ResponElimina
  5. Jo no la conec ni se del seu treball professional, però espero que tingue molta sort amb la feina i, a més, molt content que sigui Tortosina

    ResponElimina
  6. aquesta noia és la protagonista de DIARIO DE UNA NINFOMANA... pareix molt maca!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta