23 de març del 2007

Els veïns desallotjats del carrer Montcada de Tortosa tornen a casa

L'Ajuntament de Tortosa va determinar ahir que la desena de veïns dels números 33 i 35 del carrer Montcada ja podien tornar a casa, després que els serveis tècnics inspeccionessin l'estat dels edificis. Amb tot, els tècnics no van poder accedir al primer pis del número 35 perquè estava deshabitat i no van localitzar els propietaris. Així, tenint en compte l'escletxa que va detectar-se a la paret mitgera, l'Ajuntament va recomanar que tant el primer pis com els baixos del número 35 no haurien d'ocupar-se fins que es realitzi una intervenció de rehabilitació del mur afectat. En aquest sentit, l'Ajuntament va instar els propietaris a realitzar urgentment els treballs de consolidació pertinents, sota la direcció tècnica d'un arquitecte, i els va recordar que són els responsables de la conservació i seguretat de l'edifici. Per la seua banda, el propietari dels baixos del número 35 va aclarir que fa uns quatre mesos ja va advertir per escrit l'Ajuntament del risc que corrien els veïns per l'aparició de l'escletxa. Fins ara, els baixos estaven llogats pels arqueòlegs que han fet les excavacions prèvies a la construcció de l'edifici dels serveis territorials de la Generalitat.

El Punt (23-Març-2007)

2 comentaris:

  1. Esta és la ciutat de Joan Sabaté. Cau a troços. Una vergonya la seva acció en referència al PINCAT. No ha fet res per millorar les condicions de la gent que viu al casc antic. Socialment i urbanisticament ZERO i PATATERO

    ResponElimina
  2. casc antic de tortosa = Kosovo
    govern sabaté = milicies servis

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta