23 de març del 2007

CiU presenta a Tortosa i Amposta unes llistes electorals renovades

Bel fa tornar Anna Algueró a la política, i Ferré fitxa Pere Vidal per al número 2

CiU revoluciona la maquinària preelectoral i ja té tancades les llistes a les dues principals ciutats del territori. La federació presenta a Amposta una llista renovada, que l'alcaldable Manel Ferré va qualificar de «jove i preparada», i Ferran Bel va destacar l'activisme social i el perfil professional dels integrants de la candidatura de Tortosa. Bel va sorprendre amb la recuperació d'Anna Algueró per a la política, i l'exdelegat de Medi Ambient Pere Vidal serà el número 2 de Ferré.

[...]El repte del tortosí Ferran Bel també és important, ja que el seu objectiu serà recuperar l'alcaldia per a CiU, després de vuit anys de governs de Joan Sabaté (PSC). Per fer-ho, Bel ha confeccionat una llista molt renovada, i el convergent va afirmar que estava «molt satisfet i segur que és una candidatura per guanyar». «Hi ha molta gent que, en l'àmbit privat, de l'empresa i de les entitats ha demostrat la seua capacitat de fer coses per la gent, i que tenen molta experiència a l'hora de gestionar els recursos públics», va destacar Bel. Així, el candidat va remarcar el perfil de la número 2, Anna Algueró, que va continuar el seu activisme social després de ser regidora dels governs de Vicent Beguer, entre els anys 1987 i 1995. De fet, Algueró és actualment la presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de les Terres de l'Ebre (Afate). «No tenia la intenció de tornar a la política, però m'han convençut i em farà molta il·lusió acompanyar Ferran Bel, perquè crec que serà un bon alcalde», va dir Algueró. Per la seua banda, el candidat d'Unió, Joan Caballol, que ocuparà el quart lloc de la llista, també va destacar el caràcter «equilibrat» de la candidatura, amb un «altíssim valor humà». Una altra cara nova serà la de Meritxell Roigé, al cinquè lloc.

El Punt (23-Març-2007)
Podeu llegir la notícia completa a El Punt

15 comentaris:

  1. itzgreyBel s'ha cobert de gloria fent aquesta llista i, al temps, a perdut un munt de vots ( entre els que estara el meu) i l'alcaldia. ¿ Com es pot mirar al futur tirant del passat ?. CiU a fet, de nou, fallida.Ara cal esperar veure que fan (lo mateig de sempre) los sociates i apagar la llum fin d'aci quatre anys. Negritut grisa.

    ResponElimina
  2. Faran algun futbito de costellada? Quina samarreta lluïran?

    Proposo que les aliniacions dels partits es trobin al velòdrom i facin una marató de futbito i qui guanye, l'alcaldia.

    ResponElimina
  3. Si tant et molesta que es miri al passat, pensa que quan Anna Algueró estaba a l'Ajuntament un dels seus companys de consistori era Joan Sabate que porta més de 20 anys com a regidor. Qui mira al passat?

    ResponElimina
  4. Crec que la llista de CIU es prou renovada i important per fer-ho be a les properes eleccions. I sobretot el dia seguent.
    De l'unic que es pot criticar i crec que amb raó, es que tira bastant cap a la dreta, és molt conservadora, però crec que això a Tortosa no ha de ser un factor negatiu.

    ResponElimina
  5. Home, això depén de si ets de dretes o d'esquerres...

    ResponElimina
  6. A l'anònim de les 5:38:
    el passat no em molesta.Com tot, te el seu paper.El passat serveig per fonamentar el present, aquest per construir el futur que, alhora, serveix per engrandir el passat i donar més possibilitats al present per a tornar a engrandir-se. El seu paper ja va estar desenvolupat. Ara era la hora del present de cara al futur.
    Succeeix que hi han interesos de partit, personals, estratègies, poca visió i de tot menys del que hi ha que haure: sentit comú envers una situació ciutadana. No som, ni de lluny, una ciutat gran, ni mitjana. Menys política i mes gestió peró nova i engrescadora.I recorda que la dreta ja un es patrimoni de la dreta. Avui,les esquerres comulguen o van en audi com les dretes...

    ResponElimina
  7. no tots les esquerres comulguen o van en audi i no tots son de esquerres en cara que...

    ResponElimina
  8. Vaja: la dreteta tortosina, carinyoseta i beateta, que a tots acontenta... però si no ets de la troca no et dona ni aigua!

    Això sí, amb la senyera amaguem la cartera..

    ResponElimina
  9. pataques, codols, quina colla!
    au va que aniré a buscar l'escarabitxa i mos pixarem un rato
    bel, qui podia pensar que ara deu pensar que ha pensat massa!
    només teniu una sort los convergents que los adversaris son tan penosos com vatros!
    uuuuuuuuuuuuuuu a que només vos mingeu un quart de donut o poc més!
    i en un quart de rosco li has de pispar la resta a un altre
    i aixi aneu tots
    colla de lladres!

    que se vayan todos y no vuelvan!

    ResponElimina
  10. No se per on agafar els comentaris. No entenc res (segurament perquè dec ser algo curt). La llista presentada per CIU mira al passat? Doncs no ho se veure.

    La llista està molt renovada i és molt bona. Suposo que això ha ficat molt nerviòs a l'¡adversari, principalment als socialistes i al granhermano EE.

    Ànim Bel, ànim CIU. Teniu a tocar el canvi i molts tortosins ens alegrarem molt.

    ResponElimina
  11. LLISTA GUANYADORA. Com s'han picat els sociates. Llista de CIU, amb gent oberta a la societat i molt participativa. LLISTA COMPETENT, en gent formada, preparada i en capacitat d egestió contrastada.

    EL MEU VOT ESTÀ MÉS QUE DECIDIT: LLISTA DE FERRAN BEL

    Nota. felicitats per la paritat

    ResponElimina
  12. Joer, és que alguns sembla que estiguen a sou, tu...

    ResponElimina
  13. Amic Ferran, me vas prometre una candidatura valenta i ben connectada socialment. Jo et vaig dir que no te'n sortiries, que sempre hi han moltes pressions.

    T'he de dir que estic gratament sorprés. Has confeccionat una candidatura guanyadora i amb molta capacitat per governar Tortosa. Enhorabona amic Ferran.

    ResponElimina
  14. Els sociates estan nerviosos. Hauran de pactar en mister ensaïmada- si es que surt- i en lo trepilla d'ICV.
    Quina colla per a Tortosa!!

    ResponElimina
  15. Ferran Bel alcalde. Tortosa ho necessita!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta