23 de març del 2007

Suspens fins a última hora per aprovar la llista del PSC de Tortosa

El PSC de Tortosa tenia previst aprovar ahir a la nit la llista socialista per les eleccions municipals del 27 de maig, però en el moment de tancar aquesta edició encara no es coneixien amb certesa els integrants de la candidatura, que tornarà a encapçalar l'actual alcalde, Joan Sabaté. El dubte principal era saber el nom de la persona que ocuparia el segon lloc, ja que algunes fonts hi situaven Pilar Saporta, que treballa al Consell Comarcal del Baix Ebre i està vinculada al sindicat CCOO. A primera hora de la tarda altres fonts ja indicaven que Saporta hauria baixat alguns llocs, i que el segon lloc de la candidatura podria ser per a l'actual regidora de Governació, Consol Cordero. Això situaria Saporta al número tres, tot i que podria intercanviar-se el número quatre amb el regidor d'Urbanisme, José Martín. Al cinquè lloc, totes les fonts situaven el cap de gabinet de l'alcaldia, Eduard Ena, però el seu nom va deixar de sonar a última hora. En llocs de sortida hi havia un dona de l'aparell de partit, Cristina Bel; l'actual regidor de Presidència, Jordi Bonilla, i també s'especulava amb una oferta a l'independent Gaspar Ricart.

El Punt (23-Març-2007)

37 comentaris:

  1. nada nuevo bajo el sol

    ResponElimina
  2. no i veig cap motiu per a amagar res, si seran pràcticament el mateixos que estan ara i, això vol dir més del mateix. La renovació que va escampar als quatre vents el sr. Joan Sabaté és simplement el que tant be sap fer...fum!!!

    ResponElimina
  3. De renovació rés de rés. Hores d'ara ja és pública i notòria la llista del PSC.
    1. J. Sabaté.
    2. C. Cordero.
    3. J. Martin
    4. C. Gracia.
    5. R. LLuís.
    6. C. Bel.
    7. J. Bonilla.
    8. E. Ena
    Paco Juan, Dolor Lopez, Paco Ramírez, Joan Bofill, Subirats Pinyana.

    On està la renovació?

    ResponElimina
  4. Dos independents entre els cinc primers, 4 cares noves entre els 9 primers, 3 persones dins de la decada dels 30 entre els 9 primers.

    Hi ha renovació, hi ha experiencia, hi ha independencia i gent que ha treballat desde dins al PSC, penso que la llista es una llista guanyadora amb cara i ulls.

    ResponElimina
  5. Pos si la llista que diu topillo es certa, em sembla de poca calitat, simple i "bisonya". Que no hi ha ningú més al PSC de Tortosa?

    ResponElimina
  6. Tortosa la lista de los que van a perder te saludan

    ResponElimina
  7. "Per continuar treballant per Tortosa, torno a optar a l’alcaldia i ho faré amb un equip fort, amb gent experimentada que recull la sensibilitat de la nostra ciutadania. Serà una llista renovada que aposta per la paritat de gènere." (Paraules del Illsim. Senyor Alcalde de Tortosa en tornant-se a presentar com a candidat )...sobren comentaris

    ResponElimina
  8. Topillo, t'has deixat a:
    -Ricard Lleixa "por los servicios prestados" amb els seus articles de premsa exageradament laudatoris. -Cristina Bel que tambe va començar publicant articles del mateix caire i mira... va acabar de 1ª secretaria del PSC a Tortosa i ara a la llista en força possibilitats.
    Recordo quan Emili Nieto, que tambe era primer secretari, no tant sols no va anar a la llista si no que s'el van carregar de manera antidemocratica, deu ser perque la d'ara es mes bona xiqueta.
    Tambe hi es l'exregidor del PP i despres independent Gaspar Ricard.

    ResponElimina
  9. Anònim anterior,

    Sí m'havia deixat al pelotilla de la classe, Ricard Lleixà i al "Wallie" de la política tortosina, Gaspart Ricart.

    Martín l'urbanita de 3!!!! Valga'm Déu. Sembla la llista de la compra de J. Sabaté. i no una llista que necessita la ciutat. Espero que s'estabellin. Màxim 6 regidors. A j. Sabaté li espera la "noche de los cuchillos".

    ResponElimina
  10. Lo del PSC, es lo del CiU, lo de aquells,lo dels altres,en definitiva lo de Tortosa: no sortim de la mediocritat sobirana.

    ResponElimina
  11. Si tot el que teniu que dir es aixó, ja l'hi va bé a la llista de Sabaté.

    ResponElimina
  12. Los mansos del supersabata!
    el destructor
    l'home de gel
    l'ensabonasabates
    l'enamedrador
    I d'elles, quin pom de flors!
    Aramateix tinc un dubtes entre la Meritxell i la Cristina, quina me'l resoldrà? Aconselleu-me, una es més jove però l'altra ....
    Una mescla una mica friki no?
    Lo seny, i amb tots els respectes, va al darrer lloc de la llista.
    Prefereixo els sociates de sempre, (d'abans de la segona invasió alien)que a tota esta babauada que vol aterrar al barallament, perdò, volia dir ajuntament.
    0 CiU
    0 PSC
    I vinga llistes!
    Potser després de buidar los sacs de closca en surte alguna ametlla bona.
    Au! Com a bons xiquets a veure la tele, que us va el morbo no?
    Us el recomano, sinó, no es pot viure!

    ResponElimina
  13. suspens
    poca qualitat
    sobren comentaris
    antidemocratica
    tambe exregidor del PP

    ResponElimina
  14. Una llista força autèntica, amb ex-regidors del PP, gent com el Ricard Lleixà que viu a Amposta, una inquarent i justeta primera secretària, fòsils de l'era glaciar. Això sembla més un circ (que ho és) que una llista renovada i amb gent experimentada que recull la sensibilitat de la nostra ciutadania, o al menys pel que es veu, un sac de mentires més del Sr. Alcalde. Feu llàstima.

    ResponElimina
  15. A esta llista trobo a faltar, ja que hi ha gent exPP, al Fabra, Franquet, Lluesma...i pots ser un fitxatge estrella tipo CARMEN DE MAIRENA, jajajajaja

    ResponElimina
  16. A Topillo
    Tu dius 6, jo em jugo el que vulgues que de 5 no passen, pero es que ni de conya.

    ResponElimina
  17. Gustau, no tens cap video del PSC?

    ResponElimina
  18. Gustau, no tens cap video del PSC?

    ResponElimina
  19. Lo ultim que en falta beure del PSC
    a Tortosa, es aixeca la ma i cantar
    el cara al sol.
    FRANCO resucita el PSC te necesita jejejeje

    ResponElimina
  20. M'ho deien pero no m'ho creia! Mare meua quin nyap de llista. Bel t'ho han ficat en bandeja.

    ResponElimina
  21. Per a cagar-se i no torcar-se la llista del psc a tortosa. Vaja pufffff a gent poc preparada, repescats del PP, fracasats de l'ajuntament .... pudooooo

    ResponElimina
  22. Però Cristina Bel no es la cartera de Rasquera?

    ResponElimina
  23. Sabaté fa les llistes a la seva mida personal. Ell és mediocre i ha de resaltar. Per això fica gent fluixa, fluixa i pilota, pilota. Que em perdonen alguna de les excepcions. Qui li mana a la Dra. Gracia ficar-se en aquests berengenals i en aquesta llista perdedora.

    ResponElimina
  24. Al anònim 8:54 PM.
    Estic d'acord amb tu, CARMEN DE MAIRENA, a esta llista, no desentonaria gens.

    ResponElimina
  25. Pareixeu de la COPE. Es pot i es deu ser critic....però tant tant? L'exageracio en els comentaris us fa perdre la rao. Sincerament, vist objectivament, no creieu que la llista del PSC es perfectament homologable en la de CIU, ara, si es tracta de fer politica u opinar de manera partidista e interesada....
    doncs endavant. Perque fa una mica de pudor que desagrade tant aquesta llista en la mateixa mesura que agrada la de CIU.... miauuuu.
    No ens enganyem de primerissimes espases a cap llista en trobarem.

    ResponElimina
  26. Torno a fer la pregunta de fa algun temps: Si es alcalde, Sr. Sabate, es dedicara de manera absoluta a l'ajuntament?.
    I ara pronostic: el PSC treura 6 regidors, llavors dimitira Cristina Bel i entrara Jordi Bonilla, m'hi jugo un pa i un peix.
    Tambe us dic que temps atras vaig pronosticar que el cap de llista seria Ismael Roldan.

    ResponElimina
  27. Una llàstima que aquesta llista no hi siguin gent com roldan, rel...hi donarien un pel de qualitat, seriositat i compromís per a la ciutat.

    ResponElimina
  28. Alguna vegada ja vaig escriure que se notava que s'apropaven eleccions i que tots los militants de turno se volen fer notar buscant punts...

    ResponElimina
  29. Home esuqe la de ciu no te punt de comparació en la dels socialistes. cad un que vote el que vulgue (avís no soc de ciu). La llista de sabate es molt dolenta, no h ha per on agafar-la. Cordero, Martin, Lluis, Bonilla... tios que estos han governat i han demostrat no saber de que van.

    ResponElimina
  30. no tenen ningu mes que tenen que anar a buscar gent del pp??
    bonfill n es un

    ResponElimina
  31. Que diu l'anonim de les 3,43!!!! Cristina Bel no dimiteix ni boixa!!!!!! Després de les llepades i besamanos que ha tingut que fer. Que me quiten a mí el bacalao!!!

    ResponElimina
  32. Cristina Bel fara el que li manen.

    ResponElimina
  33. cristina bel, igual que dolors lopez, ena, bonilla i martin, són uns sectaris socialistes del copon.

    ResponElimina
  34. Sectaris socialistes, no. Sectaris sabatistes, sí.

    ResponElimina
  35. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  36. M'HA DIT UN MUIXONET O MILLOR DIT UN MUIXONOT QUE LA DRA. GARCIA NO VA AMB ELS SOCIALISTES O QUE NO VA DE QUATRE.
    DIU EL MUIXONOT, QUE L'HAN ENGANYADA, QUE NO SABIA RES.

    ResponElimina
  37. Pos si que tarda en desmentir-ho no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta