31 de març del 2007

CiU de Tortosa baixa a la vora del riu

La crescuda de l'Ebre ha coincidit en el temps amb la presentació de la majoria de llistes electorals de Tortosa. En aquest sentit, tinc la impressió que els més confiats en què han aconseguit una molt bona candidatura són Ferran Bel i el seu equip. A CiU també estan crescuts, i més després de veure els problemes que altres formacions polítiques estan tenint per fer la seua llista. Amb tot, a CiU no veuen de la mateixa manera els problemes d'ERC i els problemes del PSC. Però al marge d'això, a CiU estan tan confiats que creuen que ja ha passat prou temps perquè la seua candidatura puga fer-se una fotografia de grup al costat del riu. Ho vam veure ahir al bloc de Ferran Bel. L'Ebre és ara l'escenari escollit per al ressorgiment electoral de CiU, quan fa només quatre anys va ser l'element que va provocar la seua descomposició i desfeta a Tortosa, pel suport de CiU al transvasament projectat del PP. De totes maneres, CiU s'ha refet millor que el PP tortosí, i ara Bel no haurà de pagar el peatge de ser un candidat poc rodat i desconegut. Però crec que els de CiU s'han precipitat, i que han baixat massa aviat a la vora del riu. La memòria dels ofesos és llarga...

76 comentaris:

  1. No oblidarem ni les traïcions ni les febleses!
    Ni el menyspreu, ni els anys d'enterrar-nos als ebrencs sota la explotació de les families de Sarrià i la Bonanova.
    Com no oblidarem que va ser Mas qui a l'endemà de votar en contra del PHN al parlament, esta cosa, mos va a vindre a refregar per la cara que es passava el parlament pel forro.
    No oblidarem les carotes de Sancho o els besaculs de tota la unió de conveniencia!

    NO OBLIDAREM!
    Esteu condemnats a demanar perdò fins la fi dels dies!

    ResponElimina
  2. És molt curiós que els seguidors de Sabaté s'hagin d'aferrar al tema de l'aigua com a un ferro roent. Aquest serà el tema de campanya? Em pensava que es tractava de parlar del present i futur de Tortosa. El PSC i Sabaté intentaran intoxicar tot el que puguin per despistar i evitar parlar del desastre dels seus 8 anys de mandat. Mai Tortosa havia estat tant malament com ara. Gràcies a Sabaté.

    ResponElimina
  3. Susana per a dir xorrades no cal que parles.

    ResponElimina
  4. Hipòcretes!
    Fa no gaire mos venien lo riu per conservar les trones!

    ResponElimina
  5. No se qui son pitjors, els que volien vendre l'aigua o els que han fet malbé Tortosa aquestos 8 últims anys...

    ResponElimina
  6. Mireu, la veritat es la que és i no la que voldriem que siga. Duran 16 anys de manament de la convenientsia(CiU) Tortosa va recular en tots els àmbits positius i va avançar en els negatius i, tantmateix, a succeit durant aquets darrers vuit anys. Així que "polítics" d'amdós formacions i panxescontentes adlateres deixeu de perdre el temps acusant-vos de allò en que, cadascun,sou mestres: en 16 + 8 anys sols heu aconseguit fer recular Tortosa, convertint-la en un poblet gran amb més pitral que pulmons. I aixó continuara igual. Tan sols cal veure les llistes "tan brillants" que haveu conseguit fer...
    Un ciutada sofrit i apolític

    ResponElimina
  7. Embusteries i més embusteries. Tortosa esta més malament?
    Fem mal be l'aigua?
    Proves, fets i no adjectius.
    En aquestos 8 anys em tornat a ficar a Tortosa a Catalunya. Estem creixent, estem progressan, mai en esta ciutat s'havien gastat més diners entre totes les Administracions. L'ajuntament, la Generalitat i l'Estat. Obriu els ulls convergents que tardareu a tornar a manar. I parlant de la foto estan davant del rotul "EL RIU ES VIDA" i no el treuen a la foto, com tampoc treuen el pavello firal que esta al fondo a l'esquerra. Peró ja gent no es tonta i ho sap tot i ho veu tot.
    No manareu. ho sento molt
    Un votant socialista.

    ResponElimina
  8. què passa, que el riu només és d'alguns?

    aquells que el van "defensar" per treure'n rèdit polític i que ara ja no saben ni com i ni on està?

    tothom té dret a fer-se fotos al costat del riu. bons estaríem!!!

    ResponElimina
  9. "susanna abella" i tant que es va anar a la vora del riu quan anaven maldades. Maldades quan uns que no tenien cap tipus de "poder" van fer sortir la gent al carrer perquè els guanyessin les eleccions. Després d'aquesta "victòria" i amb el cul ven calent a la cadira ningú se'n recorda del riu, ni de l'aigua, ni del delta, tret de moments puntuals que curiosament coincidexen amb èpoques de posar paperetes a les urnes. Els que es creuen defensors del riu (polítics) no ho són sinó que només són defensors de la cadira (la seva clar).

    O és que el riu i el Delta ja estan salvats?

    Es pensen (i us pensen) que amb l'aturada provisional del transvasament (en algun moment algú ho tornarà a moure, segur) ja teniu/tenen la feina feta, mentre el riu i el Delta estan igual que abans:

    - cabal ecològic
    - algues
    - regressió
    - salinitat
    - qualitat de l'aigua de les badies
    - navegabilitat
    - neteja de les vores
    - manteniment del bosc de ribera
    - etc. etc. etc.

    Ja us val "defensors" del riu. Ja us val.

    Per cert "susanna abella" a veure si saps qualificar-lo d'una altra manera, a Artur Mas, perquè això de "repentinat" ja cansa, a més ja a dit més d'una vegada que ell no es "repentina" simplement li queda el cabell així. D'altres amb menys pel no ho poden dir, però evidentment el cabell d'una persona no el fa ni millor ni pitjor.

    ResponElimina
  10. emigdi ves corrent al siquiatra. L'obssessió pel nº 3 es malaltissa, no es deixa viure. Estas malalt. I com més pasara més dificil sira de curar. Ves ràpid.

    ResponElimina
  11. Per cert, aprofitant que l'Ebre passa per... Us heu fixat que el nivell de l'aigua del riu està just a la ratlla de Cabal mínim + sediments? I això són 1.200 m3/seg. Algú va fer molta demagògia amb aquesta pintada.

    ResponElimina
  12. Qui no en ve de raça, en fa poc o en fa massa!!
    CiU ens volia vendre el riu!!!

    ResponElimina
  13. ...i el tripartit ens ha venut el país i la dignitat.

    ResponElimina
  14. No sé de que van estos tios de CIU. Quatre anys soportant els seus insults, que si erem terroristes, que si cultura del no, que si la Gallina nosequé (Què se n'ha fet de la Gallina? algú se'n recorda d'aquell miserable?). I ara se fan la foto en lo riu? Si hagues sigut per ells, enlloc d'un riu ben parit, lo que surtiria a la foto seria un pedregal. No vaig trobar-me en cap d'estos tios lechuguinos a cap manifestació ni en cap acte de defensa del nostre territori. Bel i companyia seran tot lo bon gestors i polítics i tot lo que vulguesseu, però que no vagin ara fent-se fotetes, que fa quatre dies del PHN.

    ResponElimina
  15. Si lo Mas no se repentina deu ser que no se dutxa i li queda lo pèl tot èrtic

    ResponElimina
  16. Ara haguesen pogut obrir la comporta dels pantanos...

    ResponElimina
  17. a la vora del riu, la merda sura,
    a la vora del riu, lo Bel s'ensorra
    ai, que faria jo sense vora del riu!

    homenatge a Lontainers!

    Bel i Sabaté a la vora del riu i que obrin Mequinensa!

    ResponElimina
  18. Lo riu de la vida els hi passarà factura a tots aquests traïdors que anàven junts del braç amb los peperos.No són dignes aquests convenients de fer-se la foto al costat del riu.

    ResponElimina
  19. Volíem polítics dignes... i mos ha tocat això!!!

    ResponElimina
  20. Bel 1.90 m de tonteria.

    ResponElimina
  21. Que el riu no es representatiu de tortosa? Que no es pot fer una foto amb el riu tot Tortosí? Que s'ha de desterrar els que no estan d'acord amb els pensaments de la plataforma? Que no hi ha hagut merder dins la plataforma pel tema de polititzar-la massa?
    Que al programa electoral de les municipals algun partit vol fer un trasvassament? Que a la llista de PSC a Tortosa no hi ha gent del PP a les eleccions anteriors?
    Ojo el que opinem o a qui defensem en bona fe, perque a vere si abans de les municipals haurà alguna sorpresa en el tema aigua i govern central, ja que em temo que les generals de l'any vinent i les autonomiques actuals poden fer que algun dirigent socialista plantegi alguna cosa que no ens agradi molt per aqui, ja que prefereixen guanyar vots a Valencia i Murcia que no a Tortosa... espero equivocar-me

    ResponElimina
  22. i al mur que tenen darrera es veu un mural que diu:

    TERRES de l'EBRE
    FUTUR en VENDA
    jóvens en lluita!
    (Maulets)

    pos a vore si els queda clar...

    ResponElimina
  23. i al mur que tenen darrera es veu un mural que diu:

    TERRES de l'EBRE
    FUTUR en VENDA
    jóvens en lluita!
    (Maulets)

    pos a vore si els queda clar...

    ResponElimina
  24. Els que estan malalts són aquells que viuen aferrats als errors del passat per tal de tapar els desatres del present.

    Mireu, ara valorem la gestió de Sabaté al front de l'Ajuntament i, crec sicerament que ha estat un desastre. Els ciutadns, TOTS, tenen dret a fer-se fotos allí on vulguen. EL RIU ÉS PATRIMONI DE TOTS.

    No aconseguireu crear pantalles de fum per emmascarar la penosa i mala gestió de Joan sabaté.

    ResponElimina
  25. Crec que la gent de Tortosa ha de jutjar el mandat de Sabaté i la seva colla. Si som realistes, ni CIU de Tortosa va vendre el riu, ni PSC de Tortosa l'ha salvat. Si mirem l'història, al Sr. Sabaté volia vaixar-se els pantalons al mateix consistori amb els membres de la PDE perquè deia que ja estava el peix venut i, desprès, al veure que la gent de Tortosa es manifestava dia si i, dia també, va ser quan va pujar al carro dels anti-transvasistes. Pregunte-ho-li a Manolo i a la resta de la plataforma si no es veritat això que dic. I a més, molt d'omplir-se la boca i mireu, CAMP DE GOLF, exemple d'especulació, ecologia insostenible i malbaratament d'aigua. Per això vos dic, que a l'hora de deixar la papeleta, jutgeu el que els vostres ulls han vist i, deixeu els cants de sirena i la demagògia que fan alguns per a mantindres a la poltrona. També vull donar el meu suport, perquè crec que té tota la raó a Emigdi.
    I ara, partidistes i sectaris, segui amb les vostres acusacions mútues, feu pena.

    ResponElimina
  26. A Manolo Tomas la primera vegada que va xafar el Congres (i amb cotxe oficial a la seva disposició) va ser de la ma dels socialistes i amb l'ajuda de l'alcalde de Tortosa.
    Els socialistes de les Terres de l'Ebre ens vam plantar i si no haguesin derrogat el PHN ara no estariem als governs de les ciutats portant les sigles PSC.

    ResponElimina
  27. bel no hi era a convergencia quan el transvassament.
    seguim aixi mirant al passa,t i quedantmos enrera, i tenint que anar amposta per passar un cap de setmana.

    ResponElimina
  28. Pos l'oso Yogui, l'únic que ha fet es esta en contra del trasvasament.

    I figues a la gorra.

    ResponElimina
  29. Vamos a ver el PSC Tortosino no ha hecho nada por Tortosa , ya que todo lo realizado viene de anteriores consistorios y que se han ejecutado ahora nada mas , osea que las medallas no son de quien acaba la obra , sino mas bien quien la consigue en su planteamiento y luego firmando la ejecucion .por lo tanto el alcalde en funciones Sabate no ha hecho nada por Tortosa sino mas bien arruinarla.mas .....
    ......NacionalSocialistas igual a NAZIS, no engañeis mas al pueblo.....

    ResponElimina
  30. El fatxa anterior de quina ciutat parla. De Tortosa segur que no.

    ResponElimina
  31. Sabate, Alcalde en funciones?
    Te lo digo en tu idioma para que me entiendas mejor y no te lo repetiré:
    Tu tienes dos problemas, a saber:
    INCULTURA E IGNORANCIA.
    Algo mas de respecto por los demas tampoco te iría mal.
    Nomes ens faltaba algun fatxa...... ja el tinim aqui.

    ResponElimina
  32. Jo tampoc no oblidaré que el PSC es va enganxar al carro del PHN per aconseguir amb pancartes el que mai no va aconseguir democràticament... ni oblidaré que el primer PHN va ser un intent frustrat del ministre català del (PSC ?)PSOE, Josep Borell... ni les traicions de Zapatero en les negociacions amb Mas... ni les maniobres del PSC per aconseguir per la porta del darrere la Presidència que no van guanyar a les urnes... ni que Sabaté va ser Alcalde gràcies al pallasso de Franquet i al PP... ni que la meitat de la llista que presenta Sabaté està integrada per trànsfugues del PP...així que, posats a no oblidar...

    ResponElimina
  33. Si, incultura i ignorancia es lo que es veu. Tu pots tractar a la gent de nazis i et queixes que et tracten de fatxa. Es massa fort, per afigurarte. I per cert, l'alcalde Sabaté no esta en funcions fins que no comença la campanya electoral. I el meu idioma es el català.

    ResponElimina
  34. ti collons fwr-te una foto al costat del venut, lo botxi sempre es vol amagar. TRAIDORS PER VIDA. 4 anys no borren les malifetes.

    ResponElimina
  35. lo català

    ResponElimina
  36. A mi la gestió de Sabaté m'importa un carall, de la mateixa manera que tampoc confiava en Marianico el Curto, ni en lo fòssil de Beguer. Tampoc fa tant de temps de tot això. Me fa gràcia Cinto i demés convergents que parlen del transvassament com si fossen cortines de fum, com si estessem parlant de la prehistòria. Si de tot això fa només 4 dies!! Així que lo riu és patrimoni de tots... Molt bé, molt bé, però n'hi ha uns quants que no se'l mereixen

    ResponElimina
  37. Manolo Tomàs va anar al Congres de la ma de Sabate perque els sociates volien deslumbrar-lo a vore si el podien fer seu. Però no ho van aconsseguir. Dintre de la PDE havien sociates infiltrats dirigits per el senyor Sabaté per controlar a la gent de la PDE. Quan la PDE se´n va donar conte va ser quan van apareixer els dos bandos de la PDE. El Sr. Sabaté va fer tot lo mal que va poder a Manolo Tomàs i a la gent de la PDE quan perjudicaven els seus interessos. Jo diria que el Sr. Sabaté no es plataformero, es contrari a Manolo Tomàs i a la gent que li dona suport i ha manejat a gentussa del partit de Deltebre, Ulldecona, Xerta que han renegat de Manolo Tomàs i han fet escrits als diaris qüestionant els diners de la PDE com si se´ls hagues quedat Manolo i totes les bestieses possibles. A Sabaté li fa nosa Manolo Tomàs i la PDE no us equivoquesseu.Lo que passa es que de cara a les eleccions els utilitza, com utilitza el riu i la Nova Cultura de l´aigua.

    ResponElimina
  38. Els infiltrats no eren del PSC, eren tots d'ERC que es volien quedar sols. I no es van sortir amb la seva.

    ResponElimina
  39. Donada la trista opinió que, en general, tenim aquí dels polítics (encara que se la mereixen) sembla evident que estes infiltracions van fracassar

    ResponElimina
  40. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  41. Mira per on li surten pels al sabata!
    No dixa de ser un sancho més!
    Ni plataformero ni osties!
    Un estalinista de la vella escola!

    ResponElimina
  42. L'oso yogui és un vividor de la política, sempre protegit pel seu fifel sirvent EE granhermano, el que todo lo ve y todo lo controla al más espuro estilo sectario. Ostres m'he canviat d'idioma, deu de ser per la cada cop més potent influència de Jose Martin el chico sindicalista de Salamanca (flamante número 3 del PSOE a Tortosa).

    ResponElimina
  43. Bona senyal, que la llista de CiU i els seus moviments desperten tanta espectació és molt bona senyal.

    L'Ebre?, el nostre riu?, si senyors el nostres riu!. Este riu és de totes i tots els ciutadans i ciutadanes que viuen a la seua Ribera, des de Cantàbria fins les terres de l'Ebre. No és patrimoni de ningú.

    Trobo magnífica la foto de la candidatura de CiU al riu. Igual que la trobaria magnífica a les escales de la catedral (si estigueren arranjades), als murs del riu (si estigueren arranjats), a la costa del Parador (si estiguera arranjat), etc ...

    La pena és que cada dia queden menys espais dignes a la ciutat per fer-se bones fotografies. Alguna cosa tindrà a veure amb el mal govern de Sabate i els socialistes?

    ResponElimina
  44. Sí Cinto, cada dia menos puestos per lluir a Tortosa. La responsabilitat és tota del sr. Sabaté?. No ho sé, però part important de responsabilitata segur que té. Los tortosins hauríem de ser més conscients del patrimoni malmés que tenim. lo que jo puc dir es que a gent, com els amics dels castells i dels nucli antic, no se'ls escolta ni se'ls té en compte. Un Ajuntament que no escolta la seua societat civil és impossible que pugui fer-se càrrec de tot el patrimoni d'una ciutat.

    ResponElimina
  45. A mi personalment me sembla be que los de ciu baixen al riu. Estic segur que Bel defensara l'Ebre com qui més.

    ResponElimina
  46. Al seu moment no se va despentinar massa... Se'n podrien anar al poble del seu amic Sancho, a fer-se fotos entre lo fang i les torrentades

    ResponElimina
  47. Pos jo me pregunto quina sensibilitat patrimonial tindran esta gent de CIU. Molts d'economistes, gestors, managers i generación X, però ningú que entengue res de patrimoni

    ResponElimina
  48. Ja està... ja ha surtit lo listillo de turno en lo de que lo riu és de tots i blablabla. També deu ser patrimoni de Valcarcels, Zaplanes i Masos, no, espavilat?

    ResponElimina
  49. Ei, Gustau, si posem expressions del palo "comerse el culo unos a otros" i coses així no les borrarás?

    ResponElimina
  50. Quant de resentit!. Temoooooooo tots els sociates estan acollonidets!!!!!!! bel alcalde!!!!

    ResponElimina
  51. Lo riu és vida, no al transvasament! i....?

    Tots d'acord amb aquest lema, ara bé, i de la gestió de la ciutat que?.

    No sóc de Ciu, per si algu te l'intenció d'assenyalar. Sóc votant d'esquerres (tres possibilitats). El que no puc entendre és que coste tant parlar de gestió municipals. Sabaté no ha fet res i això cal denunciar-ho.

    ResponElimina
  52. Que Bel i companyia són lo millor de l'orbe? Pos perfecte. Que Sabaté i companyia són lo pitjor del món? Pos d'acord. Cada persona vota a qui li rota. Ara, en lo tema de l'aigua que no facen tonteries. Encara me'n recordo del vell Pujol dient que no hi havia res a fer, i mira ves per on. Ara s'hi fan la foto. Què volen demostrar? Què volen aconseguir? Tots sabem lo paper que uns i atres van tenir en tot l'assumpte. Que no juguen a fer-se lo sueco dient que el riu és de tots a n'estes altures

    ResponElimina
  53. Esá prou clar que el riu es un icone de primer ordre en aquestes terres. Pero cal dir també que no es patrimoni de ningú, y per tant es perfectament correcte que cadascú es faci les fotos que vulgui al seu costat. Dit aixó y com diu el meu antecesor; ara parlem de gestió...

    ResponElimina
  54. Pos jo prefereixo parlar de la foto! per a parlar de gestió ja hi ha altres notícies. I s'han de tenir uns collons com a cabassos per a fotografiar-se en lo riu com a bandera

    ResponElimina
  55. NO PODEM PARLAR DE GESTIO PER UNA SIMPLE RAO: NO HI HA HAGUT!!!

    ResponElimina
  56. A Sabaté i sus muchachos sociatas els queden molts pocs recursos. Pertant trauran lo del riu per tapar la mala gestió

    ResponElimina
  57. Això és notícia?
    I quan es face alguna foto sabate al casc antic que li direm? Traidor no el pots xafar ni fotografiar-te perque no has fet res per recuperarlo!!

    Demagocs, molts de demagocs

    ResponElimina
  58. Bel mirat una peli xxx a lo milió les coses funcionen de manera diferent

    ResponElimina
  59. Es molt curiós que es fessen la foto en lo riu sec.
    Que era lo que ells volien fer!

    ResponElimina
  60. Me sembla fantàtica la foto de ciu al riu ebre. Igual que me sembla fantàstic que se la facin en un altre lloc de la ciutat. L'important és que reconeixen que l'ebre és un element destacat de la ciutat. Això és bo per a Tortosa.
    La meua felicitació més sincera a la gent de ciu.

    ResponElimina
  61. més que fantàstic fantasiós...

    ResponElimina
  62. Hi ha un anònim per aquí que ha dit no se què de la plataforma infiltrada de socialistes, i que a Xerta, Deltebre i Ulldecona hi havia gentussa manipulada...
    Respecte això:
    1. Saps de que estava infiltrada? De egos. De egos en una i altra banda. I d'il.luminats. I de mentides.
    2. Això és embrutar el nom de gent que es va dixar la vida en esta lluita durant anys. I no se qui ho diu, però esta ràbia farà que no ens puguem reagrupar si torna a fer falta.
    3. Hi van haver dos partits polítics que (cap a la segona meitat del període del moviment) van intentar influir-hi: PSC i ERC. I ho van aconseguir només quan Tomàs i Aznar necessitaven més força per la seva pugna personal, i no abans.
    4. No em crec la història dels bons i dels dolents dins la plataforma. Hi havia diferents idees de com afrontar el problema: una purista i molt personalista i l'altra més possibilista.

    Jo vaig estar a dins de la plataforma i en vaig acabar totalment asquejada, perquè sacrificar tantíssimes hores, afrontar represàlies i pressions personals (perquè en alguns llocs la lluita va ser quasi cos a cos) i desprès sentir-te dir certes coses per darrere....fa pena.

    Jo recomano tancar el tema de les dos plataformes, i m'agradaria tornar a vore junta la gent que abans estava junta. És cert que la majoria de perills sobre el riu i el delta encara permaneixen. Però així no anirem en lloc, perquè ara la plataforma no podria convocar ni una desena part de la gent que va convocar fa anys. Ara la plataforma són unes poques rodes de premsa que no afigura ningú.

    ResponElimina
  63. La PDE es va utilitzar políticament per una série de partits per tal d'accedir al poder. Ara s'ha vist com molesta i se la intenta dividir i amamsar.

    PDE endavant i per molts anys.

    Ah! referent a la foto de convergencia al riu ebre ... tampoc n'hi ha per a tant!. Només espero que si torna a tenir problemes el nostre riu, aquest cop ens faran més costat i ens ajudaran a parar les agressions de l'exterior contra el nostre patrimoni més valuós: EL RIU I EL DELTA (per lo menos Bel no és com los altres).

    ResponElimina
  64. Ferran Bel alcalde!!!!. Ho dic amb passió perquè és el que li fa falta a Tortosa.
    Ja veureu quina diferència de tarannà si Bel arriba a ser alcalde de la ciutat.
    Lo riu és vida, no al transvasament!
    Bel és vida, no al descontent!

    ResponElimina
  65. Bel alcalde!

    Volem polítics dignes!
    No als corruptes!

    Bel alcalde!

    ResponElimina
  66. Ferran Bel, el ídolo de las jovencitas...

    ResponElimina
  67. Cfc que ets de Xerta, Ulldecona o Deltebre?
    Just la PDE es va fer per a que tu estiguesses contenta, però depèn en lo que t'acontentes!
    Que poquet en sabem dels misteris!
    Que et sap mal la Midalla de l'Alcalde Sabaté?
    Veigues qui surt a la foto!
    Veigues qui continua treballant sense sortir a cap llista electoral.
    O penses que la guerra de l'aigua s'ha acabat?
    La PDE no morirà mentrestant continuen les amenaces, seran uns o uns altres, però no pararàn. Tant de bo comprenguem tots que les persones han sigut la PDE i no los tocacampanes i alguacilets de torn als serveis dels partits.

    ResponElimina
  68. Si, no sóc tortosina. Passa alguna cosa? I a mi la medalla me la porta bastant fluixa...I ja he dit que queda feina, però és que a mi em costa treballar amb els que creuen que porten la flama de la veritat...I que que pensen que els que tenen opinions diferents o són uns venuts o són uns imbècils...
    I si mires a les llistes que tu dius en veuràs de totes bandes...o és que no te'n recordes de qui era en cada costat? No posaré noms perquè ja hai dit que continuar discutint sobre això és simplement una estupidesa. A molta gent ens van posar el cartell d'actuar en nom d'algun partit que no havíem votat mai, perquè simplement no combregàvem amb un sistema piramidal que poc s'assemblava a l'assambleari...

    Al final del camí crec que tot plegat és bastant propi de la naturalesa humana, a la qual li crida el poder i la notorietat.
    Així, al final totes dues parts van acabar sent igual de patètiques, odiant-se més entre elles que als propis promotors del PHN...

    Tant Manolo com Àngel és van sacrificar moltíssim, i els ho haurem d'agraïr sempre. Però al final els seus egos els van acabar devorant, als dos.

    I una altra cosa: crec que és ser rastrer qüestionar els qui van decidir entrar en política. Jo respecto les persones que van fer cap a ERC ICV o PSC, perquè van actuar segons el que els dictava la seua consciència, la qual té un valor idèntic a la teua, o a la de qualsevol altre que es cregui més "pur" o en possessió de la veritat. Creure que l'enteniment de X és superior al de Y és simplement un pensament d'arrels feixistes...

    ResponElimina
  69. cfc, CHAPEAU

    ResponElimina
  70. Tu que mires de lluny,
    compra't ulleres o només veuràs nebuloses!
    Au!
    Escampa la boira!

    ResponElimina
  71. Bel, parla en los de ICV a lo millo sis dones cuatre duros, perdo euros
    sen venen am tu, com a mínim fan oposicions pera vindre en Ciu o en lo PP.Jejejejejeje.

    ResponElimina
  72. El que no me negarà ningú és que lo comentari de gustau ha aixecat passions!

    Bel molesta molt i alguns intentaran desprestitjar-lo. Ojala tinguessem la sort de veure'l alcalde de Tortosa, de veritat, la ciutat milloraria molt.

    ResponElimina
  73. per què?

    ResponElimina
  74. perque hu dic jo que soc un adlater d'ell

    ResponElimina
  75. ah, així ja s'entén...

    ResponElimina
  76. Ferran Bel alcalde!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta