31 de març del 2007

ICV de Tortosa exclou els dos regidors actuals de la candidatura

L'assemblea d'Iniciativa per Catalunya (ICV) a Tortosa va aprovar dimecres la seua candidatura per a les eleccions municipals del 27 de maig. La llista ecosocialista, que estarà encapçalada per l'advocat Jaume Forcadell, no inclou cap dels dos regidors d'ICV a l'Ajuntament tortosí, Sisco Lahosa i Jana Muñoz. Forcadell ha confeccionat una llista molt renovada, amb l'historiador Jordi Jordan com a número dos de la candidatura. Jordan, que actualment era el cap municipal de Joventut, també és conseller nacional de Joves d'Esquerra Verda. El tercer lloc de la llista també és per a una persona força jove, Salma Abou-Hlais, llicenciada en química i coordinadora de Dones amb Iniciativa a Tortosa. D'altra banda, la principal sorpresa és la incorporació de l'exregidor socialista Pere Royo, que ocuparà la setena posició de la candidatura de Forcadell. Altres cares conegudes són Fede Sancho, propietari de la cafeteria Andrògina del barri de Ferreries; Pili Andreu, professora de literatura a l'IES de l'Ebre; el fotògraf Abraham Sebastià o Iñaki Copoví, que durant anys va treballar en l'organització de la Festa del Renaixement de Tortosa. L'encarregat de tancar la llista d'ICV a Tortosa és el fotògraf jubilat Pepe Ramos, un dels històrics de la formació a Tortosa i exregidor a l'Ajuntament.

El Punt (31-Març-2007)


Foto: Bloc de Jordi Jordan.

28 comentaris:

  1. Només felicitar a ICV per apostar per una llista renovada.

    ResponElimina
  2. Pero el cap de llista no m'agrada gens

    ResponElimina
  3. Doncs ves per on, no és una llista tan dolenta. Sobre tot si la compares amb la del PSC.

    ResponElimina
  4. Pique clon Forcadell jejejejejeje

    ResponElimina
  5. o a lo millo Mas clon terce mes guapo de Catalunya Forcadell?

    ResponElimina
  6. Visca!!!! els ecopijos al poder. Regalareu un A3 a tots els que vos voten????

    ResponElimina
  7. Bons collons en l´Audi! No sóc votant de ICV, peró l ´Audi A3 de 6 0 7 anys del progre no es pot comparar al A6 de Bel o el Passat de Sabaté més nous.Aixó no té més importància. O es que per ser de ICV ha d´anar en carro i matxo ?

    ResponElimina
  8. Jo com que porto un Opel Corsa, encara conservo conciència de classe...

    ResponElimina
  9. Jo com que porto un Opel Corsa conservo tota la conciència de classe intacta...

    ResponElimina
  10. Que lo sepais...

    ResponElimina
  11. Consciència de classe? ICV a Tortosa actualment es impossible, que estos pijos sapiguen que es això

    ResponElimina
  12. lo de v era per verds no?
    n'hi ha algún?
    Los verds han donat llibertat per presentar-se en ICV o no, ja que diuen de que no els hi fan ni puto cas!

    ResponElimina
  13. ICV los que se descojan te saludan.
    No es pot fe tan lo ridícul, primer os coloqueu cobran un substanciós salari i desprès voleu fe política, quan no teniu ni idea, ara això si, vos interessa mes el estatus personal i econòmic, que no el interès col·lectiu, últimament això del col·lectiu vol passeu pel forro.Jejejejejeje

    ResponElimina
  14. Tortosin ara si que vos la posaran dins hasta la medula , estos fracasats de ICV ja comencen a introduir als que mos invadiran poc apoc sols cal vore la llista i mireu de moment ja posen a Salma Abou-Hlais, qui sira despres, Mohamed proxim alcalde de Tortosa.

    ResponElimina
  15. Només felicitar, a ICV per seu fracàs
    u sento per que soc de esquerres.
    No us botaré, havia gen mes interesan
    per anà a llistes i en mes nivell polític.

    ResponElimina
  16. Que destructiva és la gent!!!!! Quanta paciència!!!!

    ResponElimina
  17. anònim de les 12:38, m'agradaria pensar que ets un/a ignorant i que jutges a les persones pel seu cognom i utilitzes arguments populistes, però desgraciadament segur que ets algú/na que coneix perfectament a salma i saps que és tortosina de naixement i filla d'un metge que a fet nàixer a molts d'ebrencs, i que d'islàmica no en té res...entens el que són les religions? només una última cosa, no vull un alcalde que la seva religió li sigui un mérit, a mí això no em solucionarà els problemes. quanta raó tens job dins la balena...

    ResponElimina
  18. Pos jo votaré a Forcadell i companyia, ells al menys van de cara, interés personal i diners. Si senyor, "sin rodeos". Així que tots a votar a ICB ( iniciativa per captar billets)

    ResponElimina
  19. Abans prefereixo un moro com alcalde que un subnormal

    ResponElimina
  20. El núm. 2 J.Jordan, renunciara al carrec dels 30.000€/any que cobra per Juventut a Tortosa??? Si aixó es esquerra i la dreta que farà?

    ResponElimina
  21. Jana la millor, ja la notareu a faltar ja.

    ResponElimina
  22. Als partits mediocres, els trepilles solen passar dels regidors, ex.ICV oERC

    ResponElimina
  23. El comunismo defiende la conquista del poder por el proletariado (clase trabajadora), la extinción por sí misma de la propiedad privada de los medios de producción, y por lo tanto la desaparición de las clases como categorías económicas, lo cual, finalmente, conllevaría a la extinción del Estado como herramienta de dominación de una clase sobre otra.
    Esto es lo que quieren los de ICV

    ResponElimina
  24. Los Rojos, al ver que la guerra que tanto proclamaron se les escapaba de las manos, decidieron sacar el ORO de España. Condenaron al pais a la mas absoluta ruina tras dejarlo sin sus reservas de oro....Y de ser el 4º pais en riqueza de oro a quedarse sin practicamente nada....Eso si, Rusia principalmente y Francia en menor cantidad, pasaron a engordar sus divisas en oro, gracias a la "generosidad" de los rojos españoles.

    ResponElimina
  25. Este iluminat que parla en llengua extrangera que vaigue a explicar-li les penes a Pío Moa. Només mos faltava un fatxa descerebrat per a fer el duro aquí...

    ResponElimina
  26. icv actual = feixistes, sectaris i excloents. Que vos voen los vostres i prou. Jo no penso fer-ho i sóc d'ICV.

    ResponElimina
  27. Jana s'ha demostrat que és una impresentable:

    ha enviat el seu curriculum personal a la urv quan ha fet un conveni amb la urv, passant dels informes contraris del secretari i intreventors municipals, que deien que ella no ho podia fer perquè ja n'hi havia un.

    mangante

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta