31 de març del 2007

Tortosa i Adigsa sortegen 14 pisos de lloguer per a joves al barri de Remolins

L'Ajuntament de Tortosa i l'empresa pública Adigsa van sortejar ahir al matí 14 pisos de lloguer per a joves al nou sector residencial del parc de la Fira, al barri de Remolins. Els habitatges, que van ser construïts per l'Institut Català del Sòl, estan ubicats entre l'avinguda de Remolins i el carrer de Pasqual, en el marc d'una promoció de 17 habitatges i dos locals comercials. Al sorteig s'hi van presentar 27 sol·licituds, de les quals van acceptar-ne 20. Tots els pisos tenen dos dormitoris i una superfície d'entre 52 i 62 metres quadrats. El saló de plens de l'ajuntament va ser l'escenari del sorteig, en què van participar l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté; el regidor d'Urbanisme, José Martín, i el director d'Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro. De fet, Navarro va ser l'encarregat d'explicar als nous llogaters dels pisos que el 17 d'abril tornaran a convocar-los a una reunió, per explicar-los les condicions del contracte. Els pisos estaven adreçats a joves menors de 35 anys, en règim de lloguer i a un preu assequible, que els llogaters podran ocupar sense límit de temps. Sabaté va explicar que la voluntat de l'Ajuntament ha estat facilitar l'accés a l'habitatge de la població més jove, i alhora fomentar el mercat de lloguer. A més, tant l'alcalde com Navarro van detallar que tres pisos més de la mateixa promoció es destinaran a reubicar algun dels veïns afectats per les obres del pla integral del nucli antic.

El Punt (31-Març-2007)

5 comentaris:

  1. 14 habitatges en vuit anys .... un bon balanç no?

    ResponElimina
  2. Infinitivament més que 0 habitatges en 20 anys. A callar....i a apendre.

    ResponElimina
  3. jajajaja... mare meua 14 habitatges en 8 anys?. Ridícul espantòs. Govern progerssiste i d'esquerres? vergonya de Tortosa.

    ResponElimina
  4. jajajaja...0 habitatges en 20 anys.
    I volen manar a Tortosa. A la sombra 20 anys més.

    ResponElimina
  5. jijiji... quin ridicul més espantòs. 14 pisos en 10 anys una força que s'autoanomena progressista, d'esquerres i de forta sensibilitat social!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta