2 d’abril del 2007

Muñoz comença la precampanya

L'alcalde de Flix i candidat d'ERC a la reelecció, Pere Muñoz, ja ha començat a repartir per la població aquests díptics de precampanya, i també el trobem al seu bloc, un dels blocs polítics més personals i disciplinats de l'ebresfera. Muñoz, que fa quatre anys va tornar a la política activa després d'haver fet d'alcalde flixenc durant el període 1979-1987, ha tingut una legislatura molt difícil, sobretot per l'esclat de la polèmica per la contaminació del pantà. Amb tot, Flix ha volgut convertir un risc enorme en una gran oportunitat, ja que la neteja de l'embassament ja està en marxa i la població podrà atraure diferents empreses especialitzades en el tractament de residus. A més, també té enllestit el projecte del centre tecnològic i el viver d'empreses, s'hi està construint la planta fotovoltaica més gran de Catalunya, i també s'han iniciat les obres de restauració de la façana fluvial i del meandre de Flix. A més, Muñoz ha desencallat la construcció de la residència per a la gent gran, i ha sabut continuar un dels últims projectes de l'anterior alcalde, Antoni Sabaté (PSC), amb la millora dels carrers del nucli antic. Evidentment, no tot és mèrit de Muñoz, que segons em diuen des de Flix també ha tingut alguns punts foscos en la seua gestió. Però Muñoz va tenir clar des del principi, des de la mateixa nit de les passades eleccions municipals, que Flix necessitava un govern d'unitat (ERC+PSC+CiU) per afrontar amb garanties els seus reptes de futur. I la veritat és que a Flix li ha anat bé tenir un govern de concentració, durant aquest mandat. És viable o com a mínim aconsellable, un govern d'aquest tipus a Tortosa?

6 comentaris:

  1. Agraeixo a la Marfanta l'interés i el seguiment que del meu bloc en fa. Aixímateix les lloances amb les matitzacions corresponents que ha fet en el comentari sobre la meva gestió al capdavant de l'ajuntament de Flix. Amb tot trobo de mal gust, (en política es poden utilitzar quantitat d'adjectius), utilitzar el qualificatiu "punts foscos". Amb el govern d'unitat que ha governat Flix on no hagut oposició, no significa i mai ho he pretés arribar a pensar que tothom estigui d'acord, sempre hi haurà algú que no trobi encertat les decisions que s'han pres. D'aquí a afirmar que en la meva gestió hi ha "punts foscos", tirant la pedra sense dir quins són, és trist,i no s'adiu amb la trajectòria periodistica del bon professional de la comunicació que escriu la Marfanta. Amb tot els meus repectes. Pere Muñoz

    ResponElimina
  2. Benvolgut Pere,
    en primer lloc, gràcies per llegir La Marfanta i també per la sinceritat de la teua queixa. Com tu mateix has dit, la intenció d'aquest petit article d'opinió era destacar el bon nivell del teu bloc i també valorar molt positivament la teua gestió al capdavant del govern municipal i de l'Ajuntament de Flix, que en molts aspectes considero exemplar. Precisament perquè volia que la balança es decantés cap al costat bo, he preferit no entrar en detall a l'hora de precisar els "punts foscos" del mandat. En primer lloc, perquè no conec la situació de primera mà, i després perquè trairia la confiança de les persones que m'ho van explicar i que com pots suposar són directament afectades. Segur que estaràs d'acord amb mi en el fet que, fins i tot quan hi ha una bona gestió, de vegades hi ha ciutadans que surten perjudicats. Potser l'expressió "punts foscos" no és la més afortunada, no et dic que no. Això sí, que ningú interpreti de les meures paraules cap qüestió fosca, ni cap insinuació d'alguna actuació irregular.
    Amb tots els meus respectes
    Gustau.

    ResponElimina
  3. Bin Laden, nacido en Riad, Arabia Saudí, fue el decimoséptimo hijo (entre más de cincuenta) de Mohammad bin Laden, uno de los empresarios de la construcción más ricos de Arabia Saudí. Bin Laden se graduó de Administrador de empresa en la Universidad Rey Abdul Aziz. Cuando su padre murió en un accidente en helicóptero en 1968, su enorme imperio industrial, el Grupo Binladin, pasó a manos de sus hijos.

    ResponElimina
  4. Ja firmaria un Alcalde com lo Pere Muñoz, a qualsevol poble...

    ResponElimina
  5. Endavant Pere! Flix mai havia estat tan bé com ara.

    ResponElimina
  6. Govern de concentració a Riba-roja ja!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta