30 de maig del 2013

Nominen Marfanta.com als Premis de Comunicació Tarragona 2013

TARRAGONA.-  El diari digital Marfanta.com és l'únic mitjà ebrenc que està nominat en la primera edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2013, que es lliuren aquest dissabte al Teatre Metropol de Tarragona. Serà en el marc d'una gala solidària a favor dels sense sostre, organitzada pel Sindicat de Periodistes de Catalunya, el programa 'La República Checa' i la revista '+Actual'. En total, hi ha una trentena de nominats, en les categories d'Investigació, Trajectòria professional, 2.0, Millor fotografia, Resistència, Emprenedoria, Històries i el Premi Nacional, que en aquesta primera edició recollirà el conductor de 'El matí de Catalunya Ràdio', el periodista Manel Fuentes. Actualment, no hi havia cap premi que reconegués la tasca dels professionals del sector de la comunicació a la demarcació de Tarragona.

Així ho ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) un dels organitzadors dels premis, Ricard Checa, qui ha afegit que van decidir instituir aquests guardons perquè actualment no hi havia cap reconeixement als professionals de la comunicació al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre; i més ara, en un context de crisi que només a les comarques tarragonines s'ha traduït en 203 acomiadaments.

Checa ha recordat que després de la construcció, el periodisme ha estat un dels sectors"més castigats i fustigats" per la crisi econòmica, i que l'objectiu dels Premis de Comunicació Tarragona 2013 és que siguin "un revulsiu i una empenta cap endavant" per als professionals de la comunicació que "estan al carrer passant-les magres per fer la seva feina".

Entre les vuit categories, hi ha la de Resistència, que premiarà aquella empresa de la comunicació que malgrat el context advers no ha acomiadat cap treballador. Segons Checa, trobar aquesta empresa ha estat "una feina àrdua", tot i que ha dit que també hi poden optar aquells professionals que s'han quedat al carrer i que continuen lluitant per la professió, com per exemple els treballadors de la televisió i ràdio de Cambrils, que van ser acomiadats després que l'Ajuntament decidís tancar aquests dos mitjans.

Els nominats als premis són El Vallenc, els treballadors del Diari de Tarragona, Tottarragona.cat, Ciutat de Reus, Carles Gosálbez, Xavi Fernández, David Oliete, Montse Pena, Marketingland, els treballadors de TV Cambrils, Enric Tricaz, els portals Tarragona21.cat i Circdetarragona.com, Cristina Aguilar, l'ACN, Tomàs Varga, Pere Ferré, Dídac Bertrán, el portal Reusdigital.cat, Alba Mariné, Marc Lladó, Ricard Lahoz, Natàlia Borbonès, Joan Puig, José Carlos León, la Revista + Actual, Delcamp.cat i La Marfanta (Marfanta.com).

L'acte d'entrega serà dissabte al vespre al Teatre Metropol i es cobraran 10 euros per cadira com a aportació a la Fundació Bona Nit, que atén els sense sostre, i a l'Associació Orient&Occident.

2 comentaris:

  1. Enhorabona,no solament et mereixes estar nominat,per a nosaltres ja ets el guanyador.Des de La Plana,Josep i Tere.Sort !!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta