26 de juny del 2013

Badia (PSC) i Tremosa (CiU) se sumen a la campanya europea de la PDE pel cabal ecològic

BRUSSEL·LES.- La diputada del PSC al Parlament Europeu, Maria Badia, i el diputat socialista valencià, Andrés Perelló, membre de la Comissió de Medi Ambient del Parlament Europeu, s’han reunit aquest dimecres amb representants de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) a instàncies del movimetn social. En aquest sentit, Badia ha mostrat el compromís de treballar en el suport a la campanya que la PDE ha iniciat a les institucions europees contra l’actual esborrany del pla hidrològic de l'Ebre, que la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) té previst aprovar el proper 4 de juliol.

Per la seua banda, l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, ha presentat una bateria de preguntes a la Comissió Europea sobre la proposta de pla hidrològic per a la conca de l'Ebre, amb l'objectiu que les institucions europees tinguin "absolut coneixement" del projecte del govern espanyol. Tremosa ha demanat que es garanteixi "el rigor científic a l'hora de prendre decisions, que es respecti el territori, i que s'asseguri el manteniment de la nova reserva de la biosfera per la Unesco de les Terres de l'Ebre". L'eurodiputat denuncia que el pla proposat pel ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, no assegura un cabal mínim ecològic per al riu.

"Quan totes les projeccions climàtiques pels pròxims anys parlen d'una gradual i preocupant desertització del nostre territori, el govern espanyol, en contra del consens del territori i amb manca de rigor científic, impulsa decisions que amenacen la sostenibilitat de les Terres del Ebre, donant un cop més incentius a la reivindicació d'un estat propi", ha declarat Tremosa.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta