18 de juny del 2013

La ministra de Foment afirma que l'estació de Tortosa estarà connectada amb ample europeu



MADRID.- El senador del PSC per Tarragona, el tortosí Joan Sabaté, ha preguntat aquest dimarts a la ministra de Foment, Ana Pastor, si està garantida la comunicació en la curta i la mitja distància entre les estacions de Tortosa i l'Aldea amb les estacions Tarragona i Barcelona, tenint en compte el canvi d'ample de via del corredor mediterrani, en el tram entre Castelló i Vandellòs i l'estació del Camp de Tarragona. La pregunta de Sabaté arribava després de la denúncia que la setmana passada feia pública la paltaforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre, que va advertir que a partir del 2015 caldrà fer dos transbordaments per viatjar entre Tortosa i Barcelona.

En aquest sentit, Pastor ha detallat les inversions previstes pel govern de l'Estat en matèria ferroviària a la província de Tarragona, i ha assegurat que han previst la connexió de Tortosa amb la via d'ample internacional. "Estem culminant els projectes de canvi d'ample, que inclouen la connexió directa amb Tortosa, i que és una inversió de 66 milions d'euros", ha remarcat la ministra.

De fet, Sabaté ha explicat a la ministra que aquest canvi ha generat inquietud entre el ciutadans de les Terres de l'Ebre, ja que és una línia fonamental de la zona la que uneix Tortosa-l'Aldea amb Tarragona ciutat. Sabaté havia demanat que el canvi de la línia fèrria no deixés fora la comunicació de viatgers de les Terres de l'Ebre cap a Tarragona ciutat i cap a Barcelona en els trajectes de curta i mitja distància.

Imatge Senado.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta