15 de juny del 2013

Tres detinguts al Montsià amb material per preparar 3.200 dosis de metamfetamina

AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 de maig tres veïns del Montsià d'entre 22 i 31 anys, dos de nacionalitat marroquina i un d'espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Als tres detinguts se'ls van intervenir en un registre al seu pis de Masdenverge substàncies i material per poder preparar fins a 3.200 dosis de metamfetamina (MDMA), que un cop posades a la venda tindrien un valor aproximat de 33.000 euros. També es van intervenir 20 grams de cocaïna i 20 grams de haixix, així com una bàscula de precisió i 6 telèfons mòbils. Els detinguts, van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta qui va decretar la seua llibertat amb càrrecs. Segons informen els Mossos d'Esquadra, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

L'operació es va engegar després d'un control de trànsit entre les localitats de Santa Bàrbara i Masdenverge, on es va aturar un vehicle ocupat per un dels arrestats, que mantenia una actitud sospitosa i de nerviosisme, per la qual cosa els agents van decidir escorcollar el turisme. A l'interior del vehicle els agents van localitzar gran quantitat de diners en efectiu i tres telèfons mòbils en funcionament. Donades les sospites que aquesta persona pogués estar relacionada amb alguna activitat il·lícita, els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal van iniciar una investigació que va concloure amb la detenció dels tres homes.

En el transcurs de l'operatiu es van intervenir en un domicili de la localitat de Masdenverge 803 grams de cristall de metamfetamina (MDMA) i aproximadament 800 grams de substància de tall, amb els que s'haurien pogut preparar aquestes 3.200 dosis, que un cop posades a la venda tindrien un valor aproximat de 33.000 euros.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta