14 d’agost del 2013

El govern de Marutxi Ballester es queda en minoria per la decisió de CiU de trencar el pacte amb Futur per la Sénia



LA SÉNIA (Montsià).- El grup municipal de CiU ha trencat el pacte de govern que va assolir amb Futur per la Sénia a l'inici del mandat. Segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, CiU hauria notificat oficialment al registre de l'Ajuntament que deixava el govern encapçalat per Marutxi Ballester aquest dilluns al migdia. Els convergents argumenten "falta de confiança" com a motiu principal per abandonar el govern. En declaracions a Canal 21 Ebre, Ballester s'ha declarat "sorpresa" per la decisió dels fins ara socis de govern. I més encara, tenint en compte que aquesta mateixa setmana s'inicien les festes majors de la Sénia. En aquest sentit, Ballester ha dit que no ha amagat mai la voluntat d'aconseguir formar un govern d'unitat, tal i com ja va proposar a l'inici del mandat. Una possibilitat que en els darrers mesos, amb els ulls posats en l'exemple de Flix -un exemple que el mateix Artur Mas posava de manifest divendres passat, com a model a seguir en el conjunt del país-, l'alcaldessa de la Sénia havia tornat a posar sobre la taula i que no hauria acabat d'agradar el grup de CiU.

Per tot plegat, Ballester ha lamentat que el grup municipal de CiU, encapçalat per Eduard Robert, no haja vist bé la seua proposta, tot defensant que el millor per al poble és que tots els grups treballen junts. En la mateixa línia, l'alcladessa ha afirmat que un cop passin les festes, en el ple del proper mes de setembre, Futur per la Sénia tornarà a proposar la formació d'un govern d'unitat. En cas de no poder ser, l'alcaldessa de la Sénia ha assegurat que els quatre regidors de Futur per la Sénia assumiran totes les responsabilitats i que governaran en minoria fins a finals del mandat.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta