29 d’octubre del 2013

A presó dos veïns de la Ràpita per intentar introduir un quilo de cocaïna per correu des de Brasil

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Dos veïns de Sant Carles de la Ràpita han ingressat a presó sense fiança per un presumpte tràfic de drogues, quan intentaven introduir prop d'un quilo de cocaïna en pasta de gran puresa amb un enviament postal des de Brasil. La Guàrdia Civil va iniciar la investigació el 22 d'octubre passat, en detectar el paquet a l'Aeroport de Barajas. Els agents van descobrir pots de crema amb dobles fons d'on van extreure una pasta que els reactius van confirmar com a cocaïna. Un jutjat de Madrid va acordar el lliurament vigilat de l'enviament per identificar i detenir la persona que se'n fes càrrec. El registre del domicili va permetre inculpar l'altre home.

Les dues detencions es van produir el passat 25 d'octubre, quan agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tortosa van efectuar el lliurament domiciliari del paquet postal detenint l'home immediatament l'home que se'n va fer càrrec. El pes de la droga intervinguda, en forma de pasta cocaïna oculta en el doble fons de cadascun dels pots, va ser exactament de 955 grams.

A més, en el registre domiciliari posterior, van descobrir 112 grams de marihuana seca preparada per a la venda, segons l'institut armat, així com noves proves que inculpaven en el cas un altre home, que també va ser detingut. Tots dos van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 d'Amposta, que va decretar el seu ingrés a la presó sense fiança.

Imatge Guàrdia Civil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta