9 d’octubre del 2013

Cruz Sabaté (PP) recorda que la Generalitat inverteix menys que l’Estat a les Terres de l’Ebre

LA SÉNIA (Montsià).- La nova presidenta del Partit Popular al Montsià, la senienca Cruz Sabaté, ha defensat aquest dimecres les inversions previstes pel govern de l’Estat a Catalunya en el pressupost general per al 2014. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sabaté ha recordat que Catalunya és la quarta comunitat pel que fa a inversions; que la província de Barcelona es troba en el segon lloc del rànquing, i que la demarcació de Tarragona també ocupa la quarta posició en inversions del Ministeri de Foment. En aquest sentit, la presidenta del PP al Montsià ha reconegut que la inversió a Catalunya ha baixat per la finalització de les obres del tren d’alta velocitat; però ha rebutjat les crítiques al pressupost de l’Estat a les Terres de l’Ebre que en els darrers dies han fet CiU, el PSC i Esquerra. En la mateixa línia, Sabaté ha afirmat que és molt fàcil criticar la falta d’inversions a les Terres de l’Ebre, quan la Generalitat encara hi està invertint menys, per la decisió de CiU de prorrogar el pressupost del govern català.


En la mateixa entrevista, la presidenta del PP al Montsià ha volgut referir-se a la partida de només 14.000 euros que el govern de l’Estat ha previst per al tram ebrenc de l’autovia A-7, entre la Jana i el Perelló. De fet, Sabaté ha afirmat que tant el PP de Catalunya com el PP de les Terres de l’Ebre seguiran insistint perquè es puga ampliar la dotació pressupostària per a la nova autovia.

 Finalment, Sabaté ha recordat que ara els recursos són limitats. Amb això ha volgut justificar que les variants de Corbera d’Ebre i Gandesa de la carretera N-420 tinguen només una partida de 5.000 euros, tot i que són dues obres aprovades fa més d’una dècada. En aquest sentit, la presidenta del PP al Montsià s’ha mostrat confiada que el pressupost del 2014 serà l’últim emmarcat en les polítiques de forta austeritat. Sabaté és la nova presidenta del PP del Montsià des del juliol passat, quan va substituir l’ulldeconenca Isabel Salas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta