14 de novembre del 2013

Queixa del PSC al Síndic de Greuges per la gestió dels enderrocs del Garrofer


TORTOSA (Baix Ebre).- El Síndic de Greuges de Catalunya s'haurà de posicionar sobre l'esfondrament de dos immobles aquest dilluns al sector del Garrofer mentre s'estaven duent a terme les tasques d'enderroc. El grup municipal del PSC li ha fet arribar una queixa per la gestió d'aquests enderrocs que consideren "opaca" i mancada de transparència. Els socialistes denuncien que encara no han pogut consultar l'expedient de l'actuació, reclamat el passat 23 de setembre. "Com més dies passen, més ens adonem que estem davant un cúmul de negligències que fan por de veure, i només hi ha un responsable que és l'alcalde", ha manifestat el regidor del PSC, Enric Roig, a través d'un comunicat.


 Després de demanar la dimissió de l'alcalde, Ferran Bel, el PSC ha decidit fer arribar al Síndic de Greuges de Catalunya una queixa per la gestió dels enderrocs del carrer Garrofer al barri de Santa Clara. Els socialistes insisteixen que s'ha actuat "tard i malament", ja que han passat més de nou mesos després que s'informés que els habitatges estaven en perill de ruïna imminent.


Els socialistes també asseguren que no estava ben determinat ni delimitat el perímetre de seguretat durant les tasques d'enderroc, ja que tres vianants van passar per la zona moments abans de l'esfondrament, una de les quals va resultar ferida per l'impacte d'una teula o maó al cap. Segons han informat des del PSC, la ferida, que aquest dimecres va ser donada d'alta de l'Hospital Verge de la Cinta, ara està en observació en un centre mèdic de Barcelona.

Roig ha reclamat de nou a l'alcalde que assumeixi la responsabilitat per "la seva negligència i mala gestió", i ha considerat preocupant que traslladi als tècnics el pes de la responsabilitat.

 Via ACN
Imatge PSC Tortosa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta