22 d’octubre del 2015

Móra d’Ebre comença al novembre les obres de la piscina descoberta, que costaran mig milió d'euros



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha avançat aquest dijous que l’Ajuntament congelarà els impostos per al 2016, i que el pressupost municipal es basarà en l’austeritat, la prudència i el control de la despesa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol ha recordat que el consistori es troba subjecte a un pla econòmic i financer, i que durant els propers anys es dedicaran a enllestir els projectes pendents del mandat anterior, com ara la reforma integral de la piscina d’estiu o la millora de la façana fluvial de Móra d’Ebre. També altres projectes com la segona fase de la rehabilitació de l’escola Lluís Viñas i la consolidació dels talussos del castell. Quant al primer projecte, l’alcalde ha dit que les obres de la piscina descoberta podrien començar durant el proper mes de novembre, amb un pressupost de mig milió d’euros, perquè puguen estar enllestides abans del proper estiu.

D’altra banda, Piñol ha remarcat que la reforma de la façana fluvial és una obra de gran recorregut, que no es podrà dur a terme en un sol mandat. Segons l’alcalde, el seu objectiu és dissenyar un projecte amb el màxim de suport polític i social. Així, ha posat com a exemple la primera intervenció al passeig de l’Ebre i ha detallat que esperen rebre un ajut d’Enresa per fer la segona fase del projecte, que vol transformar la façana fluvial entre la zona de l’Aubadera i l’illa de Saurí. Piñol també ha explicat que el projecte preveu la posada en funcionament d’una empresa municipal per impulsar la navegació fluvial.

Amb aquestes declaracions, l’alcalde de Móra d’Ebre ha volgut replicar el grup del PSC, que fa uns dies van acusar el govern municipal d’apostar molt poc per la navegabilitat. Piñol també ha rebutjat les acusacions de falta de transparència i ha acusat els socialistes de voler “embolicar la troca” i de “no dir tota la veritat” amb altres temes com la pujada de les retribucions dels càrrecs electes. Finalment, Piñol ha defensat l’aposta del seu govern per la Mostra de Vins i el Rally Catalunya, en lloc de prioritzar la Móra Morisca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta