2 de juny del 2006

Els militants de CiU tornen a confiar en Ferran Bel per intentar recuperar l’alcaldia de Tortosa

La militància de CiU de Tortosa va tornar a confiar en l’actual portaveu del grup municipal, Ferran Bel, perquè siga el candidat a les eleccions municipals del 2007. El nomenament de Bel, que va produir-se per aclamació, va fer-se dimecres a la nit en una assemblea conjunta presidida pel president de la federació a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i en què segons CiU van participar uns 200 militants. De fet, la candidatura de Bel era l’única que havien proposat els comitès executius de CDC i UDC a Tortosa. Una vegada proclamada la seua candidatura, Bel va assegurar que el seu objectiu és «recuperar la il·lusió per Tortosa». Segons l’alcaldable de CiU, Tortosa «ha de liderar el territori, i per fer-ho necessita un bon projecte i gent capaç de tirar-lo endavant». Bel va afegir que CiU és l’única garantia per fer-ho possible, i va advertir que l’any que ve els ciutadans hauran d’escollir «entre el model antic, decadent i amb formes de gestió ancorades en el passat que representa Joan Sabaté» o bé apostar per «un nou model de ciutat i de gestió, propis del segle XXI».
Amb tot, una de les incògnites és saber qui ocuparà el segon lloc de la llista de CiU, ja que està pràcticament descartada la participació de l’encara president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Valentí Faura, la persona que moltes travesses situaven en aquesta posició preferent. La candidatura de Ferran Bel, que tornarà a repetir com a alcaldable de CiU, és la segona confirmada a Tortosa després de la proclamació de Ricard Forés com a candidat d’ERC. Per la seua banda, el PSC encara no ha proclamat l’alcalde Joan Sabaté com a candidat, però difícilment hi haurà sorpreses d’última hora. Més complicat ho tenen el PP i sobretot ICV, formació que està dividida per la polèmica del velòdrom. L’última incògnita és saber si Josep Maria Franquet (IPE) i Vicent Lluesma (UPE) tornaran a presentar-se com a independents.

Feran Bel té 40 anys, està casat i té dos fills. És economista i president del Consell Comarcal del Baix Ebre. A més, també és portaveu de CiU a l’Ajuntament, president comarcal de CDC i membre del consell nacional del partit.

El Punt (2-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta