12 de novembre del 2010

[>] Així quedarà la façana de la Casa Fustegueras de Tortosa

Aquí teniu una imatge de l'aspecte que tindrà la Casa Fustegueras de Tortosa un cop rehabilitada. En concret, es tracta d'un dibuix de la façana principal, la que dóna al carrer Taules Velles, en el cor del nucli antic. La Casa Fustegueras també té vistes al carrer Porta de Palau, i aquesta setmana ha quedat confirmat que es rehabilitarà per fer-hi 21 pisos amb protecció oficial i situar-hi la nova oficina dels serveis territorials d'Habitatge, amb una inversió que superarà els 2,3 milions d'euros. En aquest edifici d'estil neoclàssic va nàixer el polític conservador Alberto Bosch i Fustegueras, ministre de Foment durant la regència de Maria Cristina i també alcalde de Madrid a finals del segle XIX. L'últim projecte per recuperar l'edifici pretenia fer-hi un hotel i un restaurant, però no va tirar endavant a causa de la crisi. A banda, la recuperació de la Casa Fustegueras, un dels edificis més característics del nucli històric, anirà acompanyada de la rehabilitació dels immobles adjacents, ara propietat de l'Ajuntament, com van explicar dimecres l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar.

-L'alcalde de Tortosa explica els requeriments previs de Patrimoni per a la recuperació de la Casa Fustegueras


-Ferran Bel valora la importància de la rehabilitació de la Casa Fustegueras i dels convenis signats amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge-Bel destaca que la recuperació de les façanes de la Porta de Palau completarà la millora de tot l'entorn de la catedral-El conseller Francesc Baltasar explica la rehabilitació de la Casa Fustegueras de Tortosa i la construcció de 21 habitatges protegits
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta