12 de novembre del 2010

Senyeres i 'Segadors' en la primera nit electoral de CiU a Tortosa

"Els ciutadans de Catalunya volem el canvi", afirma la candidata ebrenca, Meritxell Roigé.

CiU de les Terres de l'Ebre ha donat aquest dijous a la mitjanit el tret de sortida a la seua campanya electoral, amb la tradicional enganxada de cartells a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Els candidats Meritxell Roigé, Xavier Pallarès, Mila Fernández i Francesc Sancho van estar acompanyats per l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, per alguns regidors tortosins i per altres responsables territorials de la federació. Durant l'enganxada de cartells es van onejar moltes senyeres, i l'acte es va acabar amb el 'Cant dels Segadors', l'himne nacional oficial de Catalunya. "Els ciutadans de Catalunya volem el canvi”, va afirmar Roigé, qui va demanar "prudència" als militans i simpatitzants de CiU. De fet, tot i els bons resultats que auguren les enquestes per a CiU, la candidata tortosina va fer una crida a la participació per aconseguir una victòria el més àmplia possible.

Foto: CiU

2 comentaris:

  1. Segur que els ciutadans volen el canvi, pero potser Montilla ja forma part del paisatge urbanistic de Catalunya i se'l hauria de conservar ....
    ;)

    ResponElimina
  2. Ciutadans?
    Pos no n'hi ha cap que imita als de l'Albert Ribera.
    Llàstima, Gustau hagués xalat d'allò més fent fotos.
    Titiritando voy, titiritando vengo, vengo.... eeelllaaa.
    Andaaa ven pacá niño vamo a la guagua!
    Seguiré en un altre post.
    En prometo una de "Carlos Mejía Godoy y los de Palacagüina".
    Tamo paezo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta