1 de setembre del 2006

Cursa il·legal a la carretera de Tivenys

Avui m'he trobat per casualitat amb aquest vídeo penjat a You Tube, que mostra una cursa il·legal per la carretera de Tortosa a Tivenys. Una via estreta i amb algunes curves que molts ximples aprofiten per fer aquest tipus de curses, i jugar a fer veure que són pilots professionals. Fins ara, tothom sabia que això passava en aquesta carretera, sobretot a les nits. Però és la primera vegada que veig que algú ho ha enregistrat en vídeo i ho penja a Internet. El més preocupant és que és una carretera molt transitada, que travessa dos nuclis urbans importants (Bítem i Tivenys), i amb molta gent que va a peu, en moto o en bicicleta als seus horts... De fet, podreu escoltar que els ocupants del vehicle es refereixen a una "vieja" que va per la carretera.


3 comentaris:

  1. Llàstima q al final no s'empastriguen contra la muntanya o se fotiguen dins al riu!!!
    Demencial!!!

    ResponElimina
  2. Aquesta mena de gent no tenen altre nom que assassins. A tots estos els haurien de tancar a la presó i retirar-los el carnet de per vida: són un perill públic!!

    ResponElimina
  3. Es impresionant.
    Però no cal anar a la carretera de Bitem. Al mig de Tortosa n'hi han, de cotxe, motos i quads.
    Seguim desenvolupats i oblidats.
    I ens manca un psiquiatric o dos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta