2 de setembre del 2006

La tortosina Dolors López, nº 9 a la llista del PSC

La regidora de Serveis de l'Ajuntament de Tortosa, Dolors López, anirà finalment al número 9 de la llista del PSC per a les eleccions al Parlament. Una llista que dilluns i dimarts haurà de ratificar el consell de federació del Camp de Tarragona i de Terres d l'Ebre, respectivament. Segons avança avui el diari El Punt, el PSC ja té configurada la seua llista per als comicis de l'1 de novembre, amb el flixenc Xavier Sabaté, actual conseller de Governació, com a número 1 dels socialistes per Tarragona. El segon lloc serà per a Núria Segú, delegada de la Generalitat al Camp de Tarragona, i al número 3 ens trobem la veritable sorpresa de la candidatura, l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura. Tot seguit, al número 4, estarà Martí Carnicer, i al número 5, un regidor de Reus, Àlex Martínez. En el número 6 ens tornem a trobar un altre ebrenc, l'alcalde de Batea i ja diputat, Joaquim Paladella. Els números 7 i 8 de la llista del PSC no han transcendit, però seran ocupats per gent del Camp de Tarragona. És al número 9 on queda situada López, que va aconseguir imposar-se a Pepín Beltran en el marc de l'assemblea local del PSC en què havia de decidir-se la persona que podria acompanyar Joan Sabaté al Parlament. Finalment, l'alcalde no podrà repetir a la llista, com ja vam especular a La Marfanta, però els socialistes han acordat que serà designat pel nou Parlament com un dels senadors autonòmics. Per tant, si no hi ha sorpreses d'última hora, Sabaté tornarà a volar cap a Madrid.

2 comentaris:

  1. No deien que Sabaté no anava al parlament de Catalunya per poder-se centrar en governar la seva ciutat? Ho farà des de Madrid? O es que li han fet com a Clos? (patada cap a munt!!!!)

    ResponElimina
  2. Un altre que li ha agradat.....Es que es ,molt engrescador "el servei a la Patria"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta