11 de novembre del 2006

Escolteu aquí el programa sobre la blocosfera ebrenca que va fer Ràdio Ebre (Cadena Ser)

M'havia compromès a fer-ho i aquí ho teniu. Per gentilesa de la periodista Sílvia Tejedor, he tingut accés a una còpia de la tertúlia que dimarts passat va emetre Ràdio Ebre (Cadena Ser), amb la participació de quatre membres de la blocosfera ebrenca. Si cliqueu als enllaços que trobareu en aquesta mateixa entrada, podreu escoltar la conversa de la presentadora del magazine L'Hora L amb els blocaires Manel Zaera, Núria Menasanch (La Comedianta Tortosina), Jaume Llambrich (El Basar de les Espècies) i un servidor, Gustau Moreno (La Marfanta). Això sí, he hagut de dividir el programa en quatre parts perquè en total durava més de 36 minuts, i penjar-les d'aquesta manera al You Tube era la forma més ràpida que he tingut de fer-ho.

5 comentaris:

  1. Gustau,
    felicitats per la vostra entrevista. Aquesta tarda l'he escoltat i m'ha semblat molt interessant, i amb comentaris i opinions molt bones! Iniciatives com aquestes ajuden a expandir i donar a conèixer internet de forma massiva.
    De nou, enhorabona a tu i a tots els altres que hi he intervingut!

    ResponElimina
  2. Per la meva part, també felicitats al moderador i a la "cuinera"...

    ResponElimina
  3. gràcies per la feina feta, Gustau

    :D

    ResponElimina
  4. Jo també et voldria donar les gràcies

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots/es!

    Un consumidor de blocs

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta