2 de desembre del 2006

El camp de golf de Vinallop torna al ple per un error en la tramitació

El ple de l'Ajuntament de Tortosa haurà de revocar dilluns que ve l'acord plenari del 2 d'agost passat, quan la corporació va aprovar la modificació puntual de l'aprovació provisional del pla d'ordenació urbana municipal (POUM) a la zona anomenada Mas de Xies, amb l'objectiu d'impulsar el projecte de la promotora Tortosa Golf Resort en aquesta partida de Vinallop. Segons fonts municipals, la causa de la tornada de la modificació urbanística al ple és un error de la tramitació, que té a veure també amb el procés administratiu del nou POUM. Així, el ple sotmetrà a aprovació una nova aprovació inicial de la modificació puntual del POUM, circumstància que obligarà l'Ajuntament tortosí a obrir un nou període d'exposició pública del projecte del complex de Vinallop, perquè els interessats puguin presentar-hi al·legacions. De fet, una altra de les propostes de l'àrea d'Urbanisme és desestimar les al·legacions que el grup ecologista Gepec i el Casal Popular Panxampla van presentar al conveni urbanístic entre l'Ajuntament de Tortosa i l'empresa Tortosa Golf Resort.

El Punt (2-Desembre-2006)

9 comentaris:

  1. Me’n riuria sinó fos per a plorar, tant com actua l’ajuntament, com pel desastre del camp de golf que ens volen col·locar en calçador.
    Tant de bo els empresaris se'n adonen que es millor fer negocis a un altre lloc!
    Respiraria molta gent.

    ResponElimina
  2. Una mostra més de la ineficàcia de Joan Sabaté en la gestió municipal. Això no es pot aguantar més. Potser si que tenia raó la regidora Amparo Moreno en les crítiques a l'alcalde Sabaté! Sabaté demostra dia a dia la seva manca de lideratge i la seva incapacitat manifesta de gestió.

    ResponElimina
  3. Tant de bo els negocis foren d'una altra naturalesa. Fixa't que els promotors de l'urbanitzacó del golf, no edifiquen un hotel; podria ser, si vols, un hotel de mil estrelles, per a marajàs que vinguessin a tractar-se el pinçament lumbar a base golf. Doncs, no. S'ha d'aixecar un bon polígon de xaletets i vendre'l. Crec que el golf aquí, és solament una excusa de mal pagador.

    Quan vingui un promotor i vulgui fer un golf sense més, ja en parlarem. Mentrestant, jo els faria construir serveis públics.
    (Ai, no, que no és negoci!)

    ResponElimina
  4. Yo no es que estigi a favor ni en contra encara que veig amb mes posibilitats la construcio del camp .El que pasa en algun comentari anterior atribuir els errors dels tecnics al SR Sabate dona a entendre el poc que sabeu de funcinalitat del ajuntaments ya que crec que atot el estat algun alcalde puger sapige tot el funcionament en urbanisme, si no no caldria els tecnics, i pel que se en tots el ajuntaments el arquitequetes son una bona panda de vividors.

    ResponElimina
  5. joan mulet: Efectivament té vostè raó, el camp de golf es únicament l'excusa, aki lo vertaderament important són el miler de xalets i per supost l'hotel de luxe, que a Vinallop tambè en va un de projectat. L'empresa Polaris Wolrd, que es la que sembla estar al darrera de Tortosa Resert Golf, sempre construeix el mateix tipus de pack.

    Anònim de les 1:01: Vosté també te la raó, els alcaldes no tenen perquè entendre d'urbanisme ni de legislació, per això disposen d'un personal que n'ha d'entendre. En el cas del senyor Sabaté, ell es el responsable de tenir a les seves ordres el cos de tècnics i caps de serveis més ben pagats del territori, per contra la resta del personal es el més mal pagat de tots els ajuntaments de les Terres de l'Ebre.
    Totes les màquinas s'han d'engrasar correctament, la màquina del senyor Sabaté, té excés d'oli en algunes parts i li falta a la resta. Un aparell així es fàcil que no rutlli amb garanties.
    Que s'ho faci mirar...

    ResponElimina
  6. Polaris, Polaris, Polaris... Això no sona a una famosa urbanització d'un petit poble de Murcia o Alacant?

    ResponElimina
  7. La empresa que hi ha darrera el golf resort tortosa no és Polaris és Construcciones Flores, una empresa de "raigambre opus dei" de Navarra, constructora del Golf Gorraiz i el seu president és Juan Bautista Flores Larraza.
    Hi ha algunes empreses relacionades com Cardús & Cardús, al domicili dels quals esta domiciliada Golf Resort Tortosa, empresa de la qual es presidenta la filla del Juan Bautista Flores Larraza.
    Hi han altres comissionistes "free-lance" fent d'intermediaris.
    etc.

    ResponElimina
  8. Mareta meua, los Cardusos també estan posats en este tinglado... ai mareta meua.

    ResponElimina
  9. recordem: sabaté + cardús = antiga coalició de govern.
    perquè no continuar "off side"?
    i segur que és legal, com lo d'amposta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta