2 de desembre del 2006

Bel (CiU) sol·licitarà una reunió de la fundació Doctor Manyà de Tortosa

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i vicepresident de la Fundació Universitària Doctor Manyà, Ferran Bel, va anunciar que sol·licitarà formalment una reunió de la junta de la fundació, per «passar comptes» i analitzar el funcionament de la institució abans de procedir a la seua dissolució. Bel va fer aquestes declaracions després de saber que l'origen de l'actual crisi de govern a Tortosa va ser l'enfrontament entre la regidora Amparo Moreno i l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, pel control de la Fundació Universitària Doctor Manyà. Bel, que també és portaveu de CiU a l'Ajuntament, va explicar que ells també estaven «sorpresos» per l'activitat que durant els últims mesos ha registrat la fundació, encara que no tenia consignació pressupostària. «Pel que hem sabut, sembla que la fundació Doctor Manyà ha gestionat plans d'ocupació, i que també s'han publicat alguns llibres», va detallar el convergent. «Així, demanarem per escrit una reunió, perquè algú ens informi sobre quina ha estat l'activitat de la fundació, perquè abans de dissoldre-la volem passar comptes», va insistir el president comarcal.

El Punt (2-Desembre-2006)

7 comentaris:

  1. D'això se'n pot dir activitat clarament irregular de la Fundació Dr. Manyà. Com pot tenir activitat una Fundació que no té pressupost assignat?

    ResponElimina
  2. Auvella que BELa perd lo mos.

    ResponElimina
  3. I per què el vicepresident de la Fundació Universitària Doctor Manyà no ha demanat cap explicació fins ara, al menys publicament?

    ResponElimina
  4. Que se'n fa amb els diners de les matrícules de la UETE?

    ResponElimina
  5. Amparo, jo diria que la responsabilitat és del president de la Fundació, és a dir, el sr Joan Sabaté _alcalde de Tortosa_. Només faltaria que ara, després de montar el pollastre que has montat, et dediques a assenyalar a altres membres de la Fundació.
    La responsabilitat de funcionament és del seu president!.

    ResponElimina
  6. Cinto la responsabilitat serà del president, però la resta no són floreros, i explicacions en poden demanar.

    ResponElimina
  7. Crec que la clau és si cal que la societat tortosina s'implique amb l'educació universitària o si en que ho face l'ajuntament ja n'hi ha prou.

    El "pseudo-centralime democràtic", que un bon psuquero com Sabaté ha mamat, s'està desenvolupant al PSC, des de l'equip trànsfuga de l'ex-ICV, i necessita, "versus Stalin", un control absolut de tot afer municipal.

    Stalinisme burgés corrupte? PP,Ciu,PSC,IP,ICV,UPE,ERC que opinen?
    O traguen?

    Així ens va!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta