1 de desembre del 2006

Neix EBREMEDIA i La Marfanta registra 26.000 pàgines vistes al novembre

Avui he decidit posar fi al bloc Freak-EBRE! i obrir una nova etapa amb uns objectius que van més enllà de la idea original, amb la nova capçalera EBREMEDIA. Per tant, alguns haureu notat que ha canviat el disseny i l'adreça del meu altre bloc (que ara és www.ebremedia.blogspot.com). Crec que és una adreça molt més fàcil de recordar, i la idea és parlar del que surt als mitjans de comunicació (també internet) en un sentit més ampli. Amb tot, ho he fet de manera que només ha canviat això, i així us serà fàcil recuperar les antigues entrades que fins ara havia anat publicant a Freak-EBRE! D'altra banda, abans de marxar cap a Amposta per pronunciar una conferència sobre l'esclat de la blocosfera ebrenca, us vull parlar de l'absolut rècord de visites i pàgines vistes que he registrat aquest últim mes amb La Marfanta. Aquest bloc, que a l'octubre també havia assolit la xifra rècord de 18.293 pàgines vistes i 8.175 visites úniques per hora; ha arribat al novembre a les 26.113 pàgines vistes i a les 12.667 vistes úniques per hora. Crec que les xifres demostren l'interès creixent pels blocs que hi ha en el nostre territori. Esperem que això només siga el principi, i que els molts lectors que tenen els blocs de les Terres de l'Ebre també s'animin a obrir-ne de propis. La blocosfera ebrenca, l'ebresfera, encara podria crèixer més.

2 comentaris:

  1. Fent honor al bateig d'este Freak-Ebre reencarnat, diré que Ebremedia faria bé, i molt bé, de no perdre lo fet fins ara.
    L'enhorabona!

    ResponElimina
  2. felicitats per la feina feta! i també per la xerrada sobre blocs, que veig que va ser tot un éxit!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta