2 de desembre del 2006

Tanques grogues que tapen panells de direccions al bell mig de l'Ensanxe de Tortosa

En altres moments ja us he parlat de la mala senyalització viària que, en general, hi ha a Tortosa. És el cas, sense anar més lluny, del punt de la UOC que hi ha a la ciutat, com us comentava en l'entrada anterior. Us dic això perquè ahir pel matí em va xocar trobar-me amb aquesta situació. Dos exemplars de les famoses tanques grogues tapant un panell de direccions a la cruïlla del carrer Cervantes amb el carrer Teodor González, al mig de l'Ensanxe de Tortosa. Vaig remirar-me les tanques, la vorera, el panell de direccions... i no vaig saber veure cap indici que fes necessària la presència de les tanques grogues en aquella cantonada, i menys tapant els senyals. Si algú anava en cotxe i intentava buscar alguna direcció, segur que no va veure res... La única opció que ara se m'ocorre és que haguessin posat la tanca, justament, per renovar el panell de direccions. Sobre aquest tema, voldria destacar la més que correcta senyalització viària que hi ha a Amposta. De fet, és la única manera de contrarestar la complicada circulació que hi ha a la capital del Montsià des que van canviar el sentit als carrers. Però com a mínim, tant els carrers com els equipaments públics està ben senyalitzats. Ho vaig poder comprovar ahir a la nit, que vaig haver d'anar al Casal d'Amposta a parlar dels blocs dins dels cicles de conferències de l'Àtic2ª. Per cert, al bloc d'Artur Tallada ja en podeu llegir una primera ressenya de la xerrada...

3 comentaris:

  1. Gustau no és diu Ensanxe,pots dir eixample o bé pots dir "Ensanxe".

    ResponElimina
  2. Un cas més de mala gestió municipal. No són capaços de planificar res, ni tan sols els petits detalls com la ubicació d'aquestes tanques grogue (per cert molt famoses a Tortosa... escampades per tot arreu)

    ResponElimina
  3. ja veus, Tortosa esta plena de tanques grogues. Una vergonya.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta