25 de gener del 2007

Poble Nou serà africà per un dia

Si fa dos anys el delta de l'Ebre ja va servir per al rodatge de la pel·lícula Sahara, amb l'ara nominada Penélope Cruz buscant un tresor al costat de Mathew McConaughey, aquest dissabte la pedania ampostina de Poble Nou del Delta es convertirà en un poble típic d'un país africà, amb motiu de la filmació d'un espot publicitari. El Delta és un escenari perfecte per al rodatge d'algunes pel·lícules, anuncis i videoclips. Recordo que quan era menut ja hi havia un anunci de rellotges, crec que de Radiant Dakar, que va filmar-se aprofitant les dunes de Riumar. Només van haver de llogar un camell... M'agradava molt veure aquell anunci, i saber que s'havia rodat aquí. Anys més tard, l'exregidor Ramon Cardús va organitzar una fira de cinema i col·leccionisme, en què vaig poder veure per primer cop algunes pel·lícules de Tarzan, molt frikis i de baix pressupost, en què la selva africana també era substituïda pel bosc de ribera. Més recentment, el grup U2 també va enregistrar un videoclip a Deltebre. L'anunci que ara es filmarà a Poble Nou correspon a la nova campanya de l'obra social de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), per afavorir l'adopció de nens del Tercer Món. Així, les escoles i els carrers de Poble Nou s'ambientaran de tal manera que simularan un orfenat i la vila d'algun país africà.

3 comentaris:

  1. M'agrada el teu romanticisme..Pero jo soc un iconoclasta

    ResponElimina
  2. A vore si no sirà un anunci camuflat d'agua para todos,segur que la CAM los patrocine l'eslogan.

    ResponElimina
  3. M'han dit que el rodatge de l'espot s'ha ajornat pel mal temps (o per l'alarma de mal temps). Potser al director de l'espot no el convencia que volent representar un poble africà els protagonistes i figurants sortissin amb el nas roig del fred, amb bufandes, guants, gorros, ... ;)

    Bromes a banda, un aprofitament a banda de l'agricultura, el turisme, la natura, ... que se li està treient al nostre Delta és utilitzar-lo com a "plató natural". Estem en un territori privilegiat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta