25 de gener del 2007

Primer round fotogràfic entre Sabaté i Salvadó per la visita de la consellera de Treball

La consellera de Treball de la Generalitat, Maria del Mar Serna, va visitar ahir Tortosa, en la que era la seua primera visita oficial a les Terres de l'Ebre. A l'Ajuntament, Serna va ser rebuda per l'alcalde Joan Sabaté i per part de la corporació municipal. A més, va estampar la seua signatura al Llibre d'Honor de la Ciutat, com recull la primera imatge que va enviar l'Ajuntament de Tortosa a primera hora del migdia. En acabat, Sabaté va acompanyar la consellera fins al Palau Abària, on Serna va reunir-se amb el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó. El curiós de la primera fotografia és que només apareixen Sabaté i la consellera, de la mateixa manera que a la segona imatge, enviada a primera hora de la tarda, només veiem a Salvadó i Serna. De fet, hi ha una tercera fotografia (també enviada per la Delegació) en què l'enquadrament encara és més tancat, i novament només apareixen el delegat i la consellera. En aquest sentit, segur que ahir moltes redaccions es van trobar amb el dilema d'elegir entre les dues fotografies, a l'hora de posar una o altra fotografia... Si posaves la primera, afavories la imatge de Sabaté i cuidaves l'equilibri Ajuntament-Generalitat, però deixaves ERC fora d'escena. I si triaves la segona, Salvadó sortia guanyant i mantenies l'equilibri PSC-ERC, però ni l'Ajuntament ni Sabaté sortien enlloc. Tot això compta.

20 comentaris:

  1. Menos fotos i més faena.

    ResponElimina
  2. De vegades els polítics fan pena i no se n'adonen.

    ResponElimina
  3. PATETIC !!!!!!!!!!!!
    I LA FEINA QUI LA FA?

    ResponElimina
  4. Tots ben agarradets a les poltrones.

    ResponElimina
  5. Suposo que com afectada directa, me sento obligada a contestar. En primer lloc, penso que els polítics fan la seva feina en tant i quant es reuneixen amb la consellera directament i parlen dels temes que els afecten. Una altra cosa es la imatge, la foto, que som els caps de premsa els que ens preocupem d'això. Perquè? Doncs perquè els mitjans de comunicació i els periodistes, en nom de la ciutadania, ho demanen. Perquè del contrari, tots després ens queixem de manca de transparència i d'informació. En el cas de la foto de Tortosa, us puc assegurar que en cap cas s'ha volgut menystenir ningú. Era la primera visita de la consellera a l'Ajuntament i crec que la imatge ho reflecteix. El delegat del govern no hi era present perquè seguidament, i després de la visita a l'Ajuntament, s'anava a visitar la delegació on es convocava als mitjans. Sí, tenia una foto on es veia tothom que hi era (membres de la delegació territorial, de fet es veu al Fermí Andrés, i membres del consistori) però per experiència sé que una foto amb molta gent, amb alguns d'esquena, no és tant gràfica pels mitjans com un detall. Ara bé, el que més lamentable me sembla és dir que es feia difícil escollir. Cap mitjà està obligat a publicar ni a escollir la informació o imatges que nosaltres facilitem, més aviat al contrari. Tots tenen la possibilitat de fer ells la foto que vulguin o més els interessi. I treure la imatge de tots tres, si áixò es el que es vol. De vegades no hi ha prou recursos, d'acord, però llavors si us plau no culpem als departaments de premsa de les institucions. Nosaltres fem la nostra feina i vosaltres heu de fer la vostra.

    ResponElimina
  6. Mentre es fan palles mentals per veure quantes vegades surten a la foto, algun llençol es perd pel camí

    ResponElimina
  7. Ho sento, Maite, però has volgut llegir entre línies unes crítiques a la feina dels gabinets de premsa que jo no he fet en cap moment. Al contrari, com a periodista, agraeixo que sempre ens envieu les fotos dels diferents actes. En realitat, el que volia criticar era una de les rutines periodístiques davant de les quals els professionals de la comunicació ens trobem ben sovint, precisament perquè les empreses (per qüestions de personal) no envien fotògrafs als actes i han de recórrer a les imatges que arriben des dels gabinets. Per tant, en la majoria de coses que dius estic totalment d'acord.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Cuando el río suenaaaaaaaa.....

    ResponElimina
  10. Comedianta, que los teus també tenen càrrecs, dona, i queda ben malament que digues que "tots ben agarradets a les poltrones" perquè hauries de saber que la majoria de la gent que està a govern a les Terres de l'Ebre (dels uns i dels altres)surt perdent per dedicar-se a fer feina pel territori. Faltaria vore si a part d'invertir més temps que en la feina que feien no surten també perdent econòmicament. I si no , els ho preguntes i potser et faran callar.
    De veritat que m'emprenya vore com l'enveja us fa parlar per les orelles i tot.

    ResponElimina
  11. Ui sí.... Quina enveja...
    Xiquet m'ha obert los ulls! A partir d'ara me vendre tot lo meu independentisme, tot lo meu republicanisme per a aconseguir una bona cadireta d'aquestes!
    De fet no seré la primera ni suposo que la última.

    ResponElimina
  12. Només has entès que et parlo d'enveges? ET deia també que aquesta gent, que són dels teus alguns, surten més perdent que guanyant, i que hauries d'estar contenta que hagin aconseguit una cadira cadascun perquè se suposa que defensaran en un % elevat els teus interessos, no et sembla?

    ResponElimina
  13. que me'n dieu de sabaté a la portada de l'ebre tipo super modelo 2007? probet! i diu que ell ne firma 11 de regidors! claro, com tots! probet probet que ja veu que això sacaba i té alucinacions.
    a pos los de l'ebre quina campaña pro socialista

    ResponElimina
  14. xica maite no te pikes que igual te pagaran los socialistes

    ResponElimina
  15. La publicitat a les furgonetes dels Kikos; planes i planes d¡informació institucional de l'Ajuntament de Tortosa a la Veu de l'Ebre; i vols que no facin campanya prosocialista. Al menys les putes es pinten els morros de roig i es posen vora la carretera ensenyant la cuixa.

    ResponElimina
  16. Ui, la Veu de l'Ebre, que cada vegada sembla més una revista de la premsa rosa!! I a més, lo seu cantó socialista lo mostra des de fa molt de temps, no és una descoberta d'ara ni molt menos. Ara, que después de posar a Sabaté, l'ancalde de Tortosa, com la cara de la setmana dient que és lo milloret de la política ebrenca... pos ja'm perdonaran, ja, però se posen massa en evidència.

    ResponElimina
  17. Al de les 11:16, "CHAPEAU"
    ( no se si falta alguna vocal)

    ResponElimina
  18. La Veu, del que mana, a l'Ebre?
    O a Tortosa?
    Fa uns anys, la Veu estava invaida per Ciu, ara pel PSC, i si manés un altre, pos per n'aquell.
    Qui paga la !"propa" es posa al "dire" a la butxaca.
    Així és la Veu del seu amo!
    Està ben escrit 6:52!
    Felicitats també! Capta l'essència del PSC de S abaté!

    ResponElimina
  19. Agua llevaaaaaaaaaaaaaaaa!! y mucha!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta