5 de febrer del 2007

El primer Ebrebloc ja és història

Bé, ja ha passat tot... Tants de mesos organitzant l'Ebrebloc, i ara ja forma part de l'enorme, curta, però volàtil història d'internet. La primera edició de la Trobada de Blocaires Ebrencs va omplir dissabte la sala polivalent de la nova biblioteca de Tortosa, i com a membre de l'organització no puc més que agrair la presència i participació de tots els que heu fet possible aquest gran èxit. Però en primer lloc, vull felicitar als companys Jaume Llambrich i Daniel Gil, els quals van embolicar-me en aquesta aventura fantàstica per fer més gran la blocosfera de les Terres de l'Ebre. També agrair la presència dels ponents Javier Leiva, Josep Emili Fonollosa, Daniel Closa, Meritxell Roigé i Manel Zaera, i sobretot excusar l'absència de Saül Gordillo, que era a casa amb la grip. A més, voldria destacar la bona resposta dels blocaires ebrencs a la convocatòria, ja que a l'Ebrebloc vam poder conèixer gent com Rodamon (De Roquetes vinc); Roquet de Deltebre; Pingu, Angelina Jolie, Krusty i la Senyoreta Yamabuki (Som los que som), Toni Gallardo o Carme Pla. Segur que hi havia algun més, però amb les coses de l'organització no vaig poder parlar amb tothom, i sento no haver conegut o reconegut algú més. També vull agrair personalment el suport i la col·laboració de l'Idece, l'Ajuntament de Tortosa, la biblioteca Marcel·lí Domingo, el Consell Comarcal del Baix Ebre, el Col·legi de Periodistes a la demarcació de l'Ebre i la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, així com del restaurant Paiolet, la cafeteria La Tertúlia i el forn de Carlos Ripollès. En els propers dies ja anirem analitzant els diferents temes tractats a la jornada, però tot seguit teniu alguns enllaços a les entrades que alguns blocaires ebrencs ja han fet sobre l'Ebrebloc...

-L'Ebrebloc (Manel Zaera)
-Sobre l'Ebrebloc 2007 (El Basar de les Espècies)
-Trobada de Blocaires Ebrencs (Meritxell Roigé)
-El primer de molts ebreblocs (Carme Pla)
-Bones sensacions amb l'Ebrebloc (Colla Jove de Dolçainers)
-Colla Jove de Dolçainers de Tortosa (Manel Zaera)
-Mitja pinzellada de l'Ebrebloc (De Roquetes vinc...)
-Moltes felicitats als organitzadors (Enric Simó)
-Els blocaires ebrencs analitzaren el present i futur de les pàgines personals a internet (Vinaròs News)
-Gran invent l'Ebrebloc (Toni Gallardo)
-Celebrat el primer Ebrebloc (Jordi Perales)
-Trobada de blocaires ebrencs i nou bloc (Roquet)
-L'Ebrebloc (Pep Canício)
-Ebrebloc, o la materialització d'una comunitat (Bauenblog)
-Reportatge gràfic de l'Ebrebloc 2007 (Bauenblog)
(llistat reeditat el 6 de febrer de 2007)

Finalment, també podeu veure el vídeo que vaig enregistrar durant la jornada...

10 comentaris:

  1. Llàstima que dissabte vaig estar ocupat, ja m'hagués agradat poder assistir. M'he agafat el cuquet, igual torno a ficar en marxa el blog de MeteoTortosa.

    ResponElimina
  2. Gràcies per l'agraïment, i una vegada més felicitats a tots els organitzadors.

    ResponElimina
  3. Molt B!! molt B!! ara a fer balanç i a pensar en la següent, no??? lo balanç crec q és molt positiu!!evidentmnt felicitar a l'organització!! xq crec, q com tot, la 1ra vegada és sempre la més difícil!! i va anar MB!! llàstima q a les 2 s'acabava lo generador de llum de la bilbio i vam haver de "marxar x cames"!! realmnt molt enrikidor!! Tb felicitar a la colla jove per la seua aportació desinterassada a la Festa i sperar-se fins a hores q la panxa ja es keixa!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona perquè va estar francament molt bé! El llistó està molt alt! Felicitats

    ResponElimina
  5. Crec que la comedianta tindria que haver fet un ballet en algun blocaire,algo que sap fer

    ResponElimina
  6. Hem animat molt el cotarro "internetil" de les Terres de l'Ebre. Juntament amb Atictes, que no decaigue la festa!!! Felicitats a tothom per l'èxit aconseguit, més que notable, excel·lent! I sobretot, gràcies al públic i als assistents per la magnífica rebuda i acceptació de l'EbreBloc.
    Que n'hi hagin molts més!!

    ResponElimina
  7. a mi que voleu que us digui això de barrejar lo cabaret dels abanderats amb les noves tecnologies ho trobo bastant cutre. Me pareix una pelicula espanyola dels anys 60.

    ResponElimina
  8. Per la meva part, us dono les gràcies per convidar-me. Va ser fantàstic :-)

    ResponElimina
  9. A l'anonim de la 1:31 PM, trobo que aixo de cabaret ho deus de portar a la sang i no en fas un bon us, perque lo que fan la Colla Jove es molt digne i llastima que se va fer tan tard.

    Apuntat al ball i l'any proxim fas un numeret de cabaret a l'estil del Molino.

    ResponElimina
  10. Jo també us vull felicitar a tots des de l'anonimat, excepte a alguns polítics. Espero que la ebresfera ajudi a canviar en breu certes persones al front de la política local.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta